Komentara: 0
Pregleda: 3674

Nova linija Fidelinke - Pekare

12.11.2008. u 17:04h
<p>Fidelinka &acirc;&euro;&ldquo; pekara pustila je danas u pogon novu liniju za proizvodnju lisnatog testa I pekarskog peciva. Investicija je vredna oko 2 miliona evra a realizovana je iz sopstvenih sredstava. Sa novom linjojm, u Fidelinci &acirc;&euro;&ldquo; pekari otvorena su I nova radna mesta a sama kompanija će nastaviti sa ulaganjem, pre svega u velike pekare u Beogradu I Nišu.</p>

Fidelinka – pekara pustila je danas u pogon novu liniju za proizvodnju lisnatog testa I pekarskog peciva. Investicija je vredna oko 2 miliona evra a realizovana je iz sopstvenih sredstava. Sa novom linjojm, u Fidelinci – pekari otvorena su I nova radna mesta a sama kompanija će nastaviti sa ulaganjem, pre svega u velike pekare u Beogradu I Nišu. Prostor stare pekare u Fidelinci je preuređen u novu savremenu pekarsku liniju za proizvodnju lisnatog testa koje će kasnije biti distribuirano smrznuto ili polu pečeno u Fidelinkine I pekare njihovih kooperanata. Vrednost investicije je oko 2 miliona evra. Pored ove linije, Fidelinka – pekara gradi I nove pogone u Novom Sadu I Nišu. širenjem proizvodnih pogona, otvaraju se nova radna mesta tako da je kompanija u ovoj godini broj radnika povećala za 30%. Sve to doprinosi većem zauzimanju tržišta zemlje I regiona Proizvodi sa ove linije finiširaće se u pećnicama širom Srbije, jer su fidelinkine mini pekare zastupljene u svim većim megamarketima u zemlji, kao i na benzinskim pumpama pored auto-puta. Sve sa ciljem da Fidelinka-Pekara bude broj 1. na tržištu peciva u Srbiji.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3674
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.