Komentara: 8
Pregleda: 1467

Nova knjiga Zejnela Zejnelija - "Amerika - ratovi izuzetnih"

21.10.2023. u 10:23h
Izvor: Subotica.com
Ovih dana iz štampe je izašla četrnaesta knjiga našeg sugrađanina novinara i publiciste Zejnela Zejnelija, pod naslovom "Amerika - ratovi izuzetnih".
Nova knjiga Zejnela Zejnelija - "Amerika - ratovi izuzetnih"

Reč je o trećem romanu. U knjizi se govori o ratovima koje je Amerika vodila po svetu. Od svog osnivanja do današnjih dana SAD  su vodile više od 200 ratova na svim kontinentima sveta, izazivala velika stradanja, dece i nedužnih ljudi.Organizovala je i  sprovodila pučeve i prevrate njima nepodobnih predsednika i šefova država i vlada. Bombardovana je i Jugoslavija, od strane NATO alijanse, čiji je predvodnik Amerika. Sve ratove je  vodila pod lažnim izgovorima da,, uvede red`` i najčešće pod izgovorom zaštite ljudskih prava i sloboda ili zbog navodnog posedovanja oružja za masovno uništavanje, i pri tom se nije osvrtavala na milionske žrtve.

Knjigu je štampalo IP,, RAD`` iz Beograda.Uvod za knjigu napisao je generalni  direktor  izdavačke kuće,, Rad``, Nebojša Nikolić, a Mile Tasić, poznati subotički novinar, urednik i kulturni stvaralac napisao je recenziju.

Zejnel Zejneli, Goranac, koji je izbegao sa Kosova,a koji je jedno vreme izveštavao i iz Subotice, nekoliko godina i iz Sombora, već više od 24. godine živi u Subotici, sa porodicom.

Knjiga se može nabaviti u knjižarama ili poručiti putem telefona 065/444-63-81 odnosno mejla zejneli.zejnel@gmail.com.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 1467
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.