Komentara: 6
Pregleda: 6434

Nova kantina u školi "Ivan Sarić"

28.09.2012. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
Učenici Tehničke škole “Ivan Sarić” učestvovali su u projektu “Mladi su zakon” koji sprovodi Asocijacija za razvoj opštine Bačka Topola, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.
Nova kantina u školi "Ivan Sarić"

Reč je o uređenju enterijera školske kantine, a cilj ovog projekta je poboljšanje uslova života u školi, odnosno kantini u kojoj učenici provode male i velike odmore. Završetkom projekta omogućen je prijatniji boravak učenika, što je doprinelo razvoju estetskog vaspitanja kao i razvoju osećaja odgovornosti za održavanje reda i čistoće.

Škola “Ivan Sarić” ima oko 1400 učenika, koji tokom odmora najviše vremena provode u kantini. Iz tog razloga đaci su odlučili da je urede kako bi se u njoj osećali prijatnije. Učenici su sami obavljali sve radove, od krečenja, pravljenja stolica i stolova, do farbanja istih.

Projekat sprovodi Asocijacija za razvoj opštine Bačka Topola a finansira Ministarstvo omladine i sporta Repubilke Srbije. 24 učenika je radilo na ovom projektu sa mašinskog, elektro i saobraćajnog smera.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6434
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.