• Pregleda: 5591

Nova kantina u školi "Ivan Sarić"

Učenici Tehničke škole “Ivan Sarić” učestvovali su u projektu “Mladi su zakon” koji sprovodi Asocijacija za razvoj opštine Bačka Topola, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.
Nova kantina u školi "Ivan Sarić"

Reč je o uređenju enterijera školske kantine, a cilj ovog projekta je poboljšanje uslova života u školi, odnosno kantini u kojoj učenici provode male i velike odmore. Završetkom projekta omogućen je prijatniji boravak učenika, što je doprinelo razvoju estetskog vaspitanja kao i razvoju osećaja odgovornosti za održavanje reda i čistoće.

Škola “Ivan Sarić” ima oko 1400 učenika, koji tokom odmora najviše vremena provode u kantini. Iz tog razloga đaci su odlučili da je urede kako bi se u njoj osećali prijatnije. Učenici su sami obavljali sve radove, od krečenja, pravljenja stolica i stolova, do farbanja istih.

Projekat sprovodi Asocijacija za razvoj opštine Bačka Topola a finansira Ministarstvo omladine i sporta Repubilke Srbije. 24 učenika je radilo na ovom projektu sa mašinskog, elektro i saobraćajnog smera.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
dusa Odgovori
Ova crnka levo zaista popravlja enterijer :)
sale Odgovori
I tata bi sine! Jako dobra kantina!
zagorelepogače Odgovori
Uh, samo da se još popravi kvalitet hrane i da ne bude stalno sve ili crno ili testo. Najbolje su kuvane palačinke!
Дејан Odgovori
А школа споља изгледа к'о Берлин '45.
naIvan Odgovori
Gde bas sada da srede tako lepo tu kantinu, kada sam ja zavrsio cetvrti razred.
vip Odgovori
Ih ta crnka radi cuda :) Pozdrav za nju od njenog najboljeg drugara ;) Svaka im cast sto su se zalagali za tu skolu uopste. Sto se mene tice ja sam rekao hvala bogu da sam otisao iz tog propaliteta. *** cenzurisano *** Grgo jos i zna dosta toga i mozda bi bilo bolje da ona njemu ustupi mesto! Sa druge strane ne znaju da kazu da si u pravu i da ti se zahvale na pravi nacin! Samo mogu reci da sam im uradio program 6 sati za robota a nije bio taj posao na meni, shvatio sam to kao posao zbog ocene koja mi je trebala i na kraju ni neku zahvalu direktora ili nekoga veceg nisam dobio sto sam pomogao njima i njihovoj skoli da budu na lep nacin prikazan! Tako da sto se mene tice nisam ni hteo puno toga da radim za njih. Bezobrazluk je tamo velik, al opet kazem cast izuzetaka ima uvek.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.