Komentara: 16
Pregleda: 9223

Nova hapšenja zbog droge i razbojništva

04.09.2012. u 15:00h
Izvor: SuMedija
Nova hapšenja zbog droge i razbojništva

Subotička policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Višeg suda u Subotici Josipa G. (1983) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Postoji osnov sumnje da je Josip G. nabavljao veće količine opojne droge, od za sada nepoznate osobe, koju je prepakivao i prodavao uživaocima na području grada. Policija je prilikom pregleda ličnih stvari, kod Josipa G. pronašla 13 paketića praškaste materije nalik na opojnu drogu heroin i digitalnu vagu. Josipu G. istražni sudija Višeg suda u Subotici odredio je pritvor do 30 dana.

Razbojništvo

Pripadnici Policijske stanice u Bačkoj Topoli, Policijske uprave Subotica, odredili su meru zadržavanja do 48 sati Ištvanu Š. (1993) iz Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Postoji osnov sumnje da je Ištvan Š., sa maloletnom osobom, ušao u kuću J.M. iz Stare Moravice i uz pretnju i upotrebu fizičke snage od oštećenog uzeo novac i druge predmete. Ištvan Š. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 9223
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

policija Bačka Topola

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.