Komentara: 7
Pregleda: 10208

Nova Goodwill apoteka u gradu

19.02.2014. u 16:44h
Nova Goodwill apoteka u gradu - u nedelji otvaranja 10% popusta i preko 500 poklona za prvih 500 potrošača.
Nova Goodwill apoteka u gradu

Šireći mrežu svojih apoteka, kojih je trenutno u Srbiji preko 30, Goodwill Apoteka je otvorila nov objekat u gradu, na adresi Rudić ulica broj 3.

Dobra lokacija, pregledan i svetao prostor nove apoteke, širok asortiman proizvoda i pre svega iskusni farmaceuti, su sve ono što vas čeka u novoj Goodwill Apoteci.

U nedelji otvaranja Goodwill Apoteka čiji je slogan "Apoteka koja daruje" poklanja 10% popusta za sve svoje potrošače I 500 poklona za prvih 500 kupaca! Takođe, danas, na dan otvaranja Goodwill Apoteka je pripredila besplatnu degustaciju novog vitaminskog kompleksa Goodwill Pharme "Aronija+nar".
Ono što je interesantno je da je nova Goodwill Apoteka opremljena i dečijim kutkom gde sva deca, dok čekaju roditelje, mogu da se krativno zabave crtajući ili igrajući se didaktičkim igrama za razvoj dečjih veština.

Nova Goodwill apoteka u gradu

Izdavanje lekova na lekarski recept i uskoro na recepte vojnih osigiuranika

Ono što je važno da istaknemo je da Goodwill Apoteka jedna od prvih privatnih lanaca apoteka koja je sklopila ugovor sa Republičkim zavodom za zdravstveno osiguranje, tako da već duži niz meseci prima lekarske recepte, a uskoro i recepte vojnih osiguranika.

Kupon akcija

U toku je KUPON AKCIJA gde na 20 artikala pacijenti ostvaruju popust od 20% do 70%. Ljubazni farmaceuti, veliko iskustvo i niz praktičnih saveta za vaše zdravlje, čekaju vas u novom objektu.

Nova Goodwill apoteka u gradu

Bebi klub kartica- praćenje vaše bebe od rođenja do 1. rođendana sa 15% popusta!

Za sve mlade mame i roditelje, obezbeđena je bebi klub kartica, uz koju se ostvaruje popust od 15% na svu bebi opremu, hranu za bebe I proizvode za negu beba. Potrebno je da samo donesete otpusnu listu vaše bebe iz porodilišta, ili Izvod iz matične knjige rođenih I u Goodwill apoteci va automatski otvaraju bebi klub karticu.
Takođe, želimo da istaknemo da su sva jumbo pakovanja (u svim veličinama) Papmers pelena 1500 dinara- dakle, vrlo često povoljnije nego u velikim mega marketima.

Klub kartica sa popustima do 10%

Prilikom kupovine, svi novi kupci dobijaju klub karticu sa startnih 5% popusta. Iznos popusta sa svakom novom kupovinom raste, do maximalnih 10%.

Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica) Nova Goodwill apoteka u Subotici (Rudić ulica)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 10208
Povezane teme

apoteka goodwill

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.