Komentara: 13
Pregleda: 5853

Nosković pred izlaznim vratima fudbalskog kluba "Spartak ZV"

23.01.2013. u 12:35h
Fudbaleri Spartaka su već pune dve nedelje u fazi priprema za nastavak sezone. Planirano je nekoliko prijateljski utakmica do odlaska u Budvu, a gde će odigrati još barem 6 kontrolnih utakmica pre povratka u Suboticu na finale priprema. Kako saznajemo Aleksandar Nosković, jedan od ljubimaca navijača dobio je ponudu da pređe u jedan Mađarski klub i trenutno je tamo na probi.
Nosković pred izlaznim vratima fudbalskog kluba "Spartak ZV"

Pre nedelju dana u prvoj fazi priprema za nastavak sezone, fudbaleri spartaka su posle detaljnog fizičkog testiranja u Centru za zdravlje, vežbanje i sportsku nauku. Za par dana imaju prvu pripremnu utakmicu, zatim sa Proleterom pa se sele u "toplije" krajeve gde će se spremati praktično do poslednjih dana pred nastavak prvenstva u Jelen superligi

Prvi trening obavljen je u teretani Ekonomskog fakulteta, dok će ekipa rad nastaviti na Gradskom stadionu. Šef struke Petar Kurćubić pripremio je detaljan plan do početka prvenstva: - Uradili smo testiranje, mogu reći da sam generalno zadovoljan sa stanjem ekipe. Spremni smo za nastupajući rad koji nas očekuje. Ulazimo u fazu sa dva treninga denevno, gde ćemo dva puta nedeljno posećivati teretanu, dva puta tokom nedelje ćemo imati izuzetno jake trkačke treninge, dok će ostalo biti rad sa loptom. Ovakav ciklus ćemo odraditi do 26. januara kada nas očekuje prva utakmica u Debrecenu (Mađarska), nakon toga sledi meč sa Proleterom 30. januara pred sam polazak na pripreme u Budvu. 31. januara putujemo na Crnogosrko primorje gde ćemo nastaviti sa pripremama, zakazali smo već 6 pripremnih utakmica sa crnogorskim prvoligašima. Po povratku u Suboticu odigraćemo generalku protiv Kapošvara 20.02. - rekao je Kurćubić.

Nosković na probi u Mađarskom klubu

Jedan od najvećih ljubimaca Spartakovih fudbalskih navijača, Aleksandar Nosković, po svemu sudeći u toku zimskog prelaznog roka, napustiće "plave golubove". Kako sada stvari stoje, Nosković će fudbalsku karijeru nastaviti u Mađarskoj. Detalji oko prelaska u zemlju našeg "severnog suseda" još se ne saopštavaju, čak se ne pominje ni o kojem se klubu radi, ali je sigurno da je Nosković proveo tri dana na probi u budućem klubu.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 5853
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

pripreme spartak zlatibor voda

petar kurćubić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.