• Pregleda: 1941

"Noć knjige" sutra u Laguninim knjižarama

Tradicionalna manifestacija "Noć knjige" održaće se sutra u Laguninim knjižarama, od 17 časova do ponoći, kada će sugrađani biti u prilici da po najpovoljnijim cenama kupe knjige svetskih i domaćih autora, kao i da se uz račun kupljene knjige učlane u Gradsku biblioteku sa 50% popusta.
"Noć knjige" sutra u Laguninim knjižarama

Manifestacija "Noć knjige", koja se u našoj zemlji i regionu organizuje od 2009. godine, predstavlja jedinstvenu priliku za ljubitelje knjiga, koji te večeri mogu da kupe naslove svih žanrova po niskim i pristupačnim cenama, da se upoznaju sa književnim novitetima, te druže sa domaćim piscima.

Kao organizator manifestacije, knjižara Laguna je za sutrašnji događaj pripremila posebna sniženja, koja će za kupovinu jedne knjige iznositi 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Takođe, na strana izdanja popust će biti 20%, dok će cena gift asortimana biti snižena za 10%.

"Noći knjige" i ove godine se pridružila Gradska biblioteka Subotica, akcijom za sve sugrađane koji sutra kupe knjigu u Laguninoj prodavnici, jer će uz prikaz fiskalnog računa biti u prilici da se učlane u biblioteku sa 50% popusta, u toku radnog vremena.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižaru ili klub čitalaca, omogućena je i onlajn kupovina na sajtovima laguna.rs  i delfi.rs gde će važiti svi popusti.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.