Komentara: 7
Pregleda: 2329

Nikolić na radnom sastanku kod savetnika za kulturu predsednika Srbije

13.10.2021. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
Nikolić na radnom sastanku kod savetnika za kulturu predsednika Srbije

Miloš Nikolić, direktor Narodnog pozorišta Subotice, prisustvovao je juče radnom sastanku u zgradi Predsedništva u Beogradu na poziv Dejana Savića, savetnika za kulturu predsednika Srbije. Nikolić je kazao da je Savić sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv za učešće na tradicionalnom novogodišnjem koncertu Subotičkog simfonijskog orkestra.

- Dejan Savić je istaknuti dirigent i on je odmah prihvatio moj poziv. To će za nas mnogo značiti i pričiniće nam veliku čast da pod njegovom dirigentskom palicom Subotički simfonijski orkestar održi svoj tradicionalni novogodišnji koncert - kazao je Nikolić.

On je iskoristio priliku da bliže upozna Savića sa planom i programom subotičkog Narodnog pozorišta, a bilo je razgovora i o izgradnji zgrade pozorišta.

- Ovaj sastanak je za Suboticu veoma važan, a naročito za radnike u kulturi. Zadovoljan sam sadržajem i krajnjim rezultatima ovog sastanka, a naročito zato što smo ostvarili saradnju koja će unaprediti kulturni sadržaj našeg grada - rekao je na kraju sastanka Nikolić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2329
Povezane teme

Narodno pozorište

miloš nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.