Komentara: 6
Pregleda: 5719

Nikola Simeunović - prva beba u 2013. godini

03.01.2013. u 15:13h
Izvor: RTV Yueco
Nikola Simeunović prva je beba koja je rođena u Subotici, od ukupno pet koliko je za sada rođeno u novoj godini. Svih pet porođaja prošli su bez većih problema, bebe su zdrave i uskoro će otići svojim kućama. Po rečima Nikolinih roditelja ovo je bio najteži, ali ujedno i najlepši doček Nove godine.
Nikola Simeunović - prva beba u 2013. godini

Ima li lepšeg početka godine od prinove u porodici. Aniko i Dragan Simeunović su to iskustvo imali u prvih nekoliko sati 2013. godine kada ime se rodio sin Nikola. Već nakon nekoliko sati života, Nikola je postao medijska ličnost, što je roditeljima bilo simpatično.

U isto vreme kada je naša ekipa došla da snimi Nikolu i majku, došao je o otac deteta, Anikin muž, Dragan. U 2013. godini u Subotici je do sada rođeno 5 beba.

U porodilištu u Subotici noć uoči dočeka Nove godine prošla je dosta burno, ali ono što je najbitnije na svet je došla zdrava beba, koja će uskoro sa svojim roditeljima da ode u svoj dom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 5719
Povezane teme

porodilište

izveštaj iz porodilišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.