Komentara: 0
Pregleda: 1944

Nijedna sportska manifestacija za vikend

26.11.2011. u 16:40h
Izvor: Radio Subotica
Nijedna sportska manifestacija za vikend
Vikend pred nama ostaće zabeležen kao jedinstven zbog neverovatne činjenice da se u našem gradu neće održati nijedna sportska manifestacija, što zbog zauzetosti Hale sportova u kojoj će biti izložba sitnih životinja, što zbog rasporeda utakmica.

Pažnja će biti usmerena na Zrenjanin, gde će rvači Spartaka uz konkurente Proleter, Partizan, i Radnički iz Kragujevca, pokušati u plej ofu da odbrane titulu prvaka Srbije. Fudbaleri Spartaka u nedelju od 13 časova po tradiciji imaju težak meč u Smederevu. Rukometaši Spartak Voj puta gostuju ekipi Mladosti, odbojkašice putuju u Novi Sad na meč sa Vojvodinom. Odbojkaši su gosti ekipi Mladosti u Bačkom Petrovacu, a košarkaši Spartaka imaju teško gostovanje ekipi Jagodine.

Košarkašice Spartaka će meč protiv Stare Pazove odigrati 6. decembra. Fudbaleri Bačke gostuju u Novom Miloševu, poslednjem timu na tabeli Vojvodini, dok će bajmočki Radnički igrati protiv AFK iz Ade
Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1944
Povezane teme

sport subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.