Komentara: 7
Pregleda: 4158

Stanovnici ulice Ferenca Ibolje traže asfalt

12.03.2012. u 18:02h
Izvor: RTV Yueco
Stanovnici ulice Ferenca Ibolje traže asfalt

Stanovnici ulice Ferenca Ibolje protestvovali su jer im još uvek nije izgrađen put. Meštani tvrde da su je izgradnja ulice plaćena još pre 40 godina i da je uvedena u katastar kao asfaltirana. Većina stanovnika su stari ljudi koji su plaćali samodoprinos i verovali u obećanja da će se ulica izgraditi. U Direkciji za izgradnju grada kažu da kada se obezbedi novac ulica će biti izgrađena, jer je urađen projekat.

Boško Bogovac živi 40 godina u ulici Ferenca Ibolje broj 12. U tom delu ulice je izgrađena gasna mreža, vodovodna i kanalizaciona samo nema asfalta. Problemi građana su veliki, jer od blata koje im do kolena ne mogu da normalno žive. Uglavnom sve ulice su okolini asfaltirane.

Direktor Direkcije za izgradnju grada je objasnio građanima da mesne zajednice biraju prioritete prilikom gradnje ulica. Projekat za izgradnju ulice je završen, samo je se čeka da se pronađe novac za asfaltiranje.

Dodatni problem, kako smo mogli da vidimo na licu mesta su nerešeni odnosi u mesnoj zajednici ”Mali Radanovac”. Bez obzira na to meštani neće odustati dok se ne asfaltira ulica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 4158

Povezana vest

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.