Komentara: 83
Pregleda: 18701

Nestanak struje i vode u Subotici - šta se dešava

15.03.2021. u 17:23h > 18:42
Izvor: Subotica.com
Nestanak struje i vode u Subotici - šta se dešava

Nešto pre 15,30 časova u više delova grada počelo je da nestaje struje, nekome na duže nekome sa češćim prekidima - javljaju građani. U isto vreme mnogi su se požalili da nemaju uopšte vode ili da je slab pritisak. Semafori su u većem delu grada ili bez struje (ugašeni) ili trepteri žuto svetlo, zbog čega je u poslednjih sat i po vremena na momente veliki kolaps u saobraćaju.

Važno je istaći da ovo svakako nisu planirani radovi, kako nezvanično saznajemo desila se havarija na elektronergetskoj mreži zbog čega je ispao i deo infrastrukture "Vodovoda".

Dok pokušavamo da dobijemo neke konkretnije informacije od subotičke Elektrodistribucije, zamoljeni smo od strane Vodovoda da prenesemo građanima da ne zovu ovo predzeće jer su svesni problema, koji nije do njih. Ekipe su na terenu, čeka se da EPS reši svoj deo posla, da se vrati struja u trafou na Zorci i da Vodozahvat 1 može da krene sa radom.

Problem na Vodozahvatu 2 je oko 16 časova saniran, međutim zbog problema sa strujom ovaj objekat je ponovo bez struje i radi se na rešavanju problema.

Mole se građani za strpljenje.

Savetuje se građanima koji imaju česte ispade struje, da isključe osetljive tehničke uređaje (televizori, frižideri, veš mašine, bojleri, HiFi oprema...) na sat vremena kako ne bi došlo do oštećenja.

17:42 - Električna energija koja je poketala dva vodozahvata je stabilizovana i oba objekta trenutno rade redovnim kapacitetom i građani bi trebalo da imaju stabilan dovod vode.

Pridružite se viber grupi "Uživo sa subotičkih ulica" - razmenjujemo korisne informacije.

Nestanak struje i vode u Subotici - šta se dešava

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 83
Pregleda: 18701

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.