Komentara: 2
Pregleda: 7397

"Nestala" devojčica iz Subotice se vratila kući

07.01.2009. u 00:31h
"Nestala" devojčica iz Subotice se vratila kući

Petnaestogodišnja Maja Šimić 31. decembra prošle godine u 18 časova je otišla od kuće, kod nepoznate drugarice na doček nove godine. Prijatelji su je poslednji put videli na gradskom trgu posle ponoći. Od onda se nije javljala roditeljima, koji su prijavili njen nestanak policiji. Na dan odlaska je promenila frizuru, pa sada ima plavo smedju kosu do ramena, a kuću je napustila u crnoj jakni beloj trenerci i crnim patikama.

Ukoliko imate neka saznanja o tome gde se Maja nalazi, kontaktirajte ili policijsku upravu u Subotici ili njenu majku Aranku Šimić, na brojeve telefona 0606603078 i 0646603078 ili lično, na njihovoj kućnoj adresi u Palmatićevoj ulici broj 58.

Tim sajta Subotica.com se unapred zahvaljuje svima na mogućem pružanju informacija o Maji Šimić.

2 sata nakon postavljanja informacije i bannera sa Majinom slikom na Subotica.com i molbom da svi koji nešto znaju o njenom kretanju pomognu u potrazi, direktno od porodice Šimić smo dobili informaciju da je Maja stigla kući, zdrava i neozleđena. Hvala svima koji su eventualno doprineli da se ova situacija povoljno razreši.

 

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 7397
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.