Komentara: 10
Pregleda: 7884

Neradni dani za javne institucije / Besplatan sadržaj za osnovce i srednjoškolce

12.02.2012. u 15:55h
Neradni dani za javne institucije / Besplatan sadržaj za osnovce i srednjoškolce

Gradski štab za vanredne situacije doneo je odluku, u saradnji sa Elektrodistribucijom Subotica, koje gradske institucije neće raditi u ponedeljak, 13. i utorak, 14.februara, radi uštede električne energije.

Gradski štab naložio je da u ponedeljak i utorak ne rade Moderna galerija “Likovni susret”, Gradski muzej, Istorijski arhiv, galerija “Vinko Perčić“, administracije Dečijeg pozorišta i Narodnog pozorišta, administracije Art biskopa „Lifka“ i pozorišta „Kostolanji Deže“. Predstave u pomenutim pozorištima i bioskopu neće biti otkazane.

Nalaže se javnim i javno-komunalnim preduzećima da administrativne službe u ponedeljak i utorak rade do 12 časova, uz organizovano dežurstvo neophodnih službi.

Objekti „Naše radosti“, kao i Gradska biblioteka,  13. i 14. februara radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Uslužni centar u Gradskoj kući u ponedeljak i utorak radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Gradski štab podseća da su po Zakonu 15. do 16. februar državni praznici, a da je 17. februar odlukom Vlade Srbije takođe neradni dan.

Gradski štab poziva sve građane da maksimalno štede električnu energiju, jer je prema informacijama Elektrodistribucije, elektroenergetski sistem zemlje prenapregnut, zbog potrošnje, pre svega u domaćinstvima. 


BESPLATAN SADRŽAJ ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

S obzirom da su učenici osnovnih i srednjih škola na vanrednom raspustu do 20. februara, odlukom gradonačelnika Saše Vučinića, naredne nedelje biće besplatan ulaz u Zoološki vrt na Paliću, do kraja sledeće nedelje obezbeđeni su besplatni termini za klizanje za decu i učenike osnovnih i srednjih škola od 10 do 12 časova i 18 do do 20 časova i besplatne projekcije dečijih filmova u 10, 12, 16 i 18 časova, u Art bioskopu “Aleksandar Lifka”, od ponedeljka 13. do nedelje, 19. februara.

Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 7884
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.