Komentara: 13
Pregleda: 7758

Neophodna helikopterska sanitetska služba

25.05.2015. u 18:34h
Izvor: Radio Subotica
U Subotici danas u Velikoj većnici od 17,30 počinje IX Kongres urgentne medicine Srbije sa medjunarodnim učešćem, u organizaciji Srpskog lekarskog društva.
Neophodna helikopterska sanitetska služba

Prema rečima načelnice Hitne pomoći doktorke Kornelije Jakšić Horvat kongres je posvećen organizaciji hitne pomoći u raznim zemljama, masovnim nesrećama i traumi, i neophodnosti uvodjenja helikopterske sanitetske službe koju naša zemlja još nema, a sve zemlje u okruženju imaju.

Biće reči i o važnosti dispečerske službe , edukaciji dispečera i građana. Predavači će prikazati novine iz raznih oblasti urgantne medicine, a svi učesnici će imati priliku za učešće na radionicama praktičnih veština iz oblasti urgentne medicine. Očekuje sa oko 300 učesnika. Seminar se održava u hotelu Galerija i traje do četvrtka.

Izvor: Radio Subotica
IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem IX Kongres urgentne medicine Srbije sa međunarodnim učešćem
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7758
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.