Komentara: 10
Pregleda: 4692

Nenad Pavković preronio na dah 202 metara i postavio nacionalni rekord

18.04.2021. u 21:02h
Izvor: Subotica.com
Nenad Pavković je kao predstavnik Srbije i član Kluba podvodnih aktivnosti “Spartak“ Subotica na Kupu grada Šibenika ostvario odličan rezultat i ispisao istoriju u ovom sportu.
Nenad Pavković preronio na dah 202 metara i postavio nacionalni rekord

U organizaciji Hrvatskog ronilačkog saveza 17. i 18. aprila održano je takmičenje u ronjenju na dah u disciplinama DINAMIKA bi fin, mono, dnf (25m pruge) i STATIKA. Ronjenje je održano po Pravilniku CMAS-a pa je rezultat koji je Pavković ostvario priznat u nacionalnim okvirima.

On je u disciplini DNF – Dinamika bez peraja zauzeo 2. mesto sa preronjenih 161,60 metara i tako postavio nacionalni rekord, dok je u disciplini DBF – Dinamika sa bi-perajama preronio 202 metra, zauzeo 2. mesto, postavio novi nacionalni rekord i upisao se zlatnim slovima u knjigu ronjena kao prvi Srbin koji je preronio 200+ metara.

Nenada očekuje Državno prvenstvo koje će se održati sledećeg vikenda u Subotici i uveliko se sprema za Svetsko prvenstvo koje će biti organizovano u Beogradu u periodu od 20. do 27. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4692
Povezane teme

klub podvodnih aktivnosti spartak

ronjenje na dah

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.