Komentara: 2
Pregleda: 2378

Nenad Nimčević "osvojio" Slovence

13.10.2014. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Na 10. Međunarodnom susretu slepih i slabovidih pisaca koji je održan u Celju dana 11. oktobra 2014., oduševio je sve prisutne sa svojom drugom knjigom pod naslovom " P.S. I dalje te volim ".
Nenad Nimčević "osvojio" Slovence

Predsednik Udruženja slepih i slabovidih Subotice naišao je na veoma srdačan prijem od strane Organizatora 10. Međunarodnog susreta slepih i slabovidih pisaca Saveza slepih Slovenije. Tom prilikom mu učeno specijalno priznanje za pomenuti roman.

Pored ovoga slovenački  novinari, a posebno TV Ljubljana i Radio Slovenija, su dali veliki vremenski prostor  u medijima koji je Nimčević iskoristio da promoviše svoj grad, Udruženje kao i svoj  uspešan književan rad.

Nenad Nimčevič je sa zadovoljstvom prihvatio poziv za sledeću godinu u kojem bi predstavio svoj treći roman pod nazivom "Smrtonosna istina " koji izlazi krajem godine, ali u CD formatu u vidu zvučne knjige.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2378

Povezane vesti

Povezane teme

nenad nimčević

udruženje slepih i slabovidih subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.