Komentara: 31
Pregleda: 12206

Nenad Ivanišević novi Pokrajinski sekretar za privredu i turizam

29.10.2020. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Nenad Ivanišević novi Pokrajinski sekretar za privredu i turizam

U novoj Pokrajinskoj vladi, koja je danas formirana, biće i naš sugrađanin Nenad Ivanišević, dosadašnji direktor Gerontološkog centra, koji će u narednom mandatnom periodu obavljati dužnost Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

- Čast mi je da budem deo tima koji predvodi predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović. Trudiću se da, kao i do sada, radim posvećeno i daću sve od sebe da doprinesem boljitku svih građana naše Vojvodine – kaže za naš sajt Nenad Ivanišević. – Vojvodina ima veliki turistički potencijal i predstavlja žilu kucavicu srpske privrede i daću svoj maksimum da razvoj ovih oblasti bude još značajniji.

Nenad Ivanišević novi Pokrajinski sekretar za privredu i turizamTokom naredne nedelje, Pokrajinska vlada odlučiće o novom direktoru Gerontološkog centra.

Inače, narodni poslanik iz Subotice, Milimir Vujadinović izabran je nedavno za predsednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu u Skupštini Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 12206

Povezana vest

Povezane teme

Nenad Ivanišević

prokrajinska vlada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.