Komentara: 1
Pregleda: 11473

Nemački privrednici traže dobavljače

29.04.2015. u 19:35h
Izvor: Radio Subotica
Delegacija nemačke privrede u Srbiji traži dobavljače za 25 firmi koje su mahom iz metalopreradjivačkog kompleksa.
Nemački privrednici traže dobavljače

Rok za prijavu je prošao, ali je u Regionalnoj privrednoj komori saopšteno da je rok produžen do sutra u podne. Obrasci za prijavu mogu se naći na sajtu subotičke Komore.

U Srbiji je do sada prijavljeno oko 80 preduzeća. Naši preduzetnici dobiće preliminarne odgovore iz Nemačke do 12. maja. Konačni susreti zakazani su za početak juna na velikoj poslovnoj konferenciji u Minhenu. Oko 60 vojvođanskih preduzetnika upoznato je u Regionalnoj privrednoj komori sa uslugama Seniorskog ekspertskog servisa.

Penzionisani eksperti o trošku nemačke vlade dolaze u fabrike kako bi pomogli u podizanju nivoa proizvodnje. Domaćini pokrivaju troškove lokalnog saobraćaja, smeštaja i plaćaju 7 evra dnevno na ime džeparca. U poslednje dve godine u Srbiji registrovano više od 30 angažmana nemačkih penzionisanih stručnjaka

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 11473
Povezane teme

privredna komora

regionalna privredna komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.