Komentara: 10
Pregleda: 8181

Nebojša Malenković: Fond će izdvojiti obećani novac za izgradnju Pozorišta

18.05.2013. u 20:59h
Izvor: RTV Yueco
Pokrajina će ozdvojiti obećani novac za izgradnju Narodnog pozorišta u Subotici i svi koji govore suprotno, ili nisu upoznati sa realizacijom projekta, ili nisu naklonjeni kulturi i projektima iz kulture, rekao je direktor Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković.
Nebojša Malenković: Fond će izdvojiti obećani novac za izgradnju Pozorišta

Fond i Pokrajina će u naredne četiri godine izdvojiti 450 miliona dinara, dok samo tokom ove godine treba da se izdvoji 150 miliona.

Na snazi je ugovor sa firmom Yu mol za izvođenje radova na starom delu Narodnog pozorišta koji predviđa da se do kraja tog projekta uloži do 70 miliona dinara, istakao je Malenković.

U Fondu kažu da su svesni da je projekat izgradnje pozorišta nekoliko puta stopiran i da njegova realizacija traje predugo, ali su uveri da su sada zajedno sa Fakultetom tehničkih nauka, sa stručnjacima iz oblasti građevine, gradonačelnikom Subotice, pa i upravnicom Pozorišta i samim glumcima pronašli zajednično rešenje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 8181
Povezane teme

Narodno pozorište

izgradnja narodnog pozorišta

fond za kapitalna ulaganja

nebojša malenković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.