Komentara: 2
Pregleda: 3719

"Ne pucaj za vreme praznika!"

30.12.2011. u 13:09h
"Ne pucaj za vreme praznika!"

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, Policijska uprava Subotica upozorava sve građane, a posebno roditelje maloletne dece da vode računa o načinu i mestu upotrebe pirotehničkih sredstava, radi lične bezbednosti i bezbednosti ostalih građana.

Građani se mole da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstava na trgovima gde se okuplja veći broj ljudi, kao i u zatvorenim prostorima gde se organizovano proslavlja doček Nove godine.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici će protiv lica koja nezakonito i nepropisno upotrebljavaju pirotehnička sredstva pokretati adekvatne postupke u skladu sa zakonskim propisima.

U okviru kampanje Ministarstva unutrašnjih poslova “Neka tvoje oružje ne učestvuje u proslavi! - Ne pucaj za vreme praznika!” upozoravamo na zakonsku odgovornost i pozivamo sve građane koji poseduju vatreno oružje da se suzdrže od njegove upotrebe, ali i nošenja tokom novogodišnjih praznika, kako bi se izbeglo povređivanje ili gubitak ljudskih života.

Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3719
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.