Komentara: 0
Pregleda: 2099

Nastavljen uspešan niz fudbalera Bačke i posle duela sa Slogom

24.10.2015. u 19:58h
Izvor: Subotica.com
Bačka je nastavila uspešan niz i upisala nova tri boda na domaćem terenu, pobedivši Slogu iz Temerina nakon uzbudljivog meča punog preokreta sa 3:2. Tim Slobodana Kustudića mogao je i do četvrtog gola, ali je šut Radosavljeva sa jedanaest metara odbranio golman Bajić.
Nastavljen uspešan niz fudbalera Bačke i posle duela sa Slogom

Poveli su gosti u 17. minutu. Lopta se odbila od Kiša i pala pravo pred noge Aleksi Bajiću koji je olako plasirao u mrežu. Samo dva minuta kasnije nakon dobro izvedenog kornera od strane Radosavljeva, Matić je poslao loptu u gol Sloge i izjednačio – 1:1.

Vodila se velika borba na terenu, prilike su se nizale na obe strane. Temerinci su mogli do novog vođstva, ali je Tasić odlično odbranio šut Panića. Priliku da Bačku dovede u vođstvo imao je Radosavljev u 27. Minutu. Izveo je slobodan udarac iskosa sa desne strane, ali je lopta završila pored stative. Samo dva minuta kasnije Matić je zatresao prečku.

Drugo poluvreme donelo je mnogo uzbuđenja. Još jednom se pokazalo kada snage ukrste dve kvalitetne ekipe da je sve moguće. Sloga je povela   sa 2:1 golom Renića u 59. Minutu, ali to nije ni malo poljuljalo domaćine. Nastavili su sa atacima na gol Temerinaca, pokušavali su Matić, Vojnić, Ćalasan, ali se golman Bajić nije dao savladati. U 80. Minutu kontra gostiju, i sreća na strani Bačke jer je Erak pogodio stativu.

Poslednjih desetak minuta susreta pripalo je domaćinima. Šveljo je nakon asistencije Ćalasana poravnao rezultat na 2:2 u 84.minutu. Odmah nakon znaka sudije da se igra nastavi, Subotičani su oduzeli loptu igračima Sloge i iz prelepe akcije Matića, Švelja, Zlatkovića koji nesebično upošljava Radosavljeva, a on iskusno sa ivice šesnaesterca šalje loptu u gol za preokret i vođstvo Bačke 3:2.

Udarac Radosavljeva sa bele tačke odbranio je raspoloženi Bajić i tako sprečio domaćine da postignu i četvrti gol na meču punom preokreta.

Bačka 1901 – Sloga 3:2 (1:1)

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije. Gledalaca: 300. Sudija: Bikić (Zrenjanin). Strelci: Matić u 19, Šveljo u 84. i Radosavljev u 85. za Bačku, a A. Bajić u 17. i Renić u 59. minutu za Slogu. Žuti kartoni: Radosavljev (Bačka), N. Grujić, Ivanović (Sloga).

BAČKA: Tasić, Kiš, Jakovljević (Poljaković), Ćalasan, Ušumović, Torbica (Popović), Zlatković, Radosavljev, Vukmanović (Vojnić), Matić, Šveljo.

SLOGA: N. Bajić, Vukaljević, Zelić, Džepina, N. Grujić, Panić, Erak, Renić (D. Grujić), Ivanović, Vilotijević, A. Bajić (Kovačević)

Nastavljen uspešan niz fudbalera Bačke i posle duela sa Slogom

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2099
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.