• Pregleda: 3258

Nastavljaju se radovi u Petefi Šandora

Nastavljaju se radovi u Petefi Šandora

Radovi na iskopu i montaži Kolektora II intenzivno se odvijaju na potezu između kružnog toka Lajoša Košuta i ulice Jožefa Atile. Oni su složeniji, pogotovo zbog pažnje da se ne oštete postojeće mnogobrojne podzemne infrastrukturne instalacije na samoj raskrsnici sa ulicom Jožefa Atile i povezima sa bočnim ulicama.

Očekuje se da će se radovi na potezu ispred Službe hitne medicinske pomoći i benzinske pumpe „Lukoil“ odvijati okvirno dve nedelje, odnosno od 6-7. decembra ove godine.

Na osnovu dogovora između JKP „Vodovod i kanalizacija“ i izvođača radova sa Službom hitne medicinske pomoći biće obezbeđena saobraćajna komunikacija njihovih vozila i ekipa, dok će lekarska pomoć biti izmeštena za vreme izvođenja ovih radova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
lakumity Odgovori
Pitanje za organizatore ovih poslova po centru:
Kada ste već ušli u ovako velike radove ( po običaju kada krene loše vreme) zašto niste organizovali i izmeštaj benzinske pumpe što bi rekli o istom trošku?
To ćete verovatno raditi čim se nanese novi asfalt.
horatio caine Odgovori
nastavlja se rusenje grada bez zavrsnih radova ...to nekom prilikom nekome drugome...a sad neka bude kao na salasima...blato i prljavo....spori kao vojni rok.
S2 Odgovori
Pitam se kakve veze ima benzinska pumpa "Lukoil" (ruska firma!) sa (do)gradnjom naše lokalne infrastrukture? Neko ovde piše samo da bi bio prisutan na sajtu bez imalo logike. Uz ovo, lokacija za koju je rečeno da je namenjena za preseljenje ove pumpe, uopšte nije na trasi sadašnjih radova. Za završno asfaltiranje razbijenih površina MORAJU postojati odgovarajući meteorološki uslovi, da bi i ti radovi bili kvalitetno urađeni. Zato se površine sada ostavljaju "nedovršeno". Poklopci kanalizacionih kolektora na tim ulicama su ostali izdignuti upravo zbog kasnijeg nanošenja završnog sloja asfalta. Na ovim temperaturama asfaltne baze ne rade.
lakumity Odgovori
@S2
Pa što onda nisu krenuli u radove na proleće kada "asfaltne baze" rade, pa da završe posao.
Šta ako asfaltne baze prorade tek 2018. godine? Možda nekome baš taj termin odgovara.
Radi se o tome da večito parčaju posao, odvlače van svih razumnih rokova i nikada ne urade do kraja. Valjda ovako može više njih da se "ugradi".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.