Komentara: 4
Pregleda: 4098

Nastavljaju se radovi u Petefi Šandora

21.11.2015. u 10:48h
Izvor: Subotica.com
Nastavljaju se radovi u Petefi Šandora

Radovi na iskopu i montaži Kolektora II intenzivno se odvijaju na potezu između kružnog toka Lajoša Košuta i ulice Jožefa Atile. Oni su složeniji, pogotovo zbog pažnje da se ne oštete postojeće mnogobrojne podzemne infrastrukturne instalacije na samoj raskrsnici sa ulicom Jožefa Atile i povezima sa bočnim ulicama.

Očekuje se da će se radovi na potezu ispred Službe hitne medicinske pomoći i benzinske pumpe „Lukoil“ odvijati okvirno dve nedelje, odnosno od 6-7. decembra ove godine.

Na osnovu dogovora između JKP „Vodovod i kanalizacija“ i izvođača radova sa Službom hitne medicinske pomoći biće obezbeđena saobraćajna komunikacija njihovih vozila i ekipa, dok će lekarska pomoć biti izmeštena za vreme izvođenja ovih radova.

Izvor: Subotica.com
Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4098

Povezana vest

Povezane teme

izgradnja kolektora

radovi na vodovodnoj mreži

izgradnja kanalizacione mreže

centralni magistralni vodovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.