• Pregleda: 2455

Nastavljaju se radovi na obilaznici

Nastavljaju se radovi na obilaznici

Nastavljaju se radovi na gradnji obilaznici oko Subotice. Preduzeće Koridori Srbije nakon otvaranja više od 80 kilometara novog autoputa na severnom kraku Koridora 10 od Horgoša do Novog Sada izdalo je nalog izvođaču radova da se u narednom periodu inteziviraju radovi na gradnji obilaznice oko Subotice poznatije kao Y krak.

U preduzeću „Koridori Srbije“ kažu da očekuju otvaranje više novih napadnih tačaka u naredne dve nedelje i nastavak radova na mostovima. U toku je rekonstrukcija mreže dalekovoda odnosno njihovo izmeštanje tamo gde se ukrštaju sa autoputem, što će biti završeno do 15. oktobra na devetom kilometru plus 600 metara radi se nasip od lesa gde se ugrađuje 100.000 kubika lesa. Imovinski odnosi su rešeni, a projekti su prošli kontrolu rečeno je za yueko u preduzeću Koridori Srbije.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
velimir Odgovori
ma koga bre vi lazete,otvarate radove sesnaesti put,kako vas nije sramota,dalekovodi vam nesmetaju od granice do beogradske pruge pa ste i tamo radili samo za slikanje,drug MRKA i OLI,zagrljeni po ko zna koji put,vec vidim naslovne strane...
tigar Odgovori
juce prodjoh tkzv....obilaznicom....trebaju nam sve masine u srbiji da to bude gotovo ove godine.....mozda malo manje masina a vise ljudi......deo kod cantavira... jos se ni ne nazire pocetak radova, stoji jos sto je uradjeno za vreme slobe.......i posle toga nista.......
stormwatch Odgovori
Tigre da vas pitam, a sto to Sloba nije dovrsio? 5 puta je u 5 godina otvarao taj isti autoput a ostavio vam nesto sto druge generacije treba da dovrse.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.