Komentara: 0
Pregleda: 2179

Nastavlja se odbojkaško prvenstvo Srbije

11.01.2013. u 12:09h
Izvor: RTV Yueco
Za vikend obe odbojkaške selekcije Spartaka nastavljaju svoja prvenstvena takmičenja tako što će muška ekipa dočekati imenjake iz Ljiga (nedelja, 19 časova) dok odbojkašice gostuju u Novom Sadu ekipi Varadina iz Petrovaradina.
Nastavlja se odbojkaško prvenstvo Srbije

Posle dvonedeljne pauze nastavlja se superligaško takmičenje u odbojci u obe konkurencije. Igračice Spartaka gostovaće timu Varadina.

Kada je u pitanju 12. kolo Super lige za odbojkaše, jedan od interesantnih mečeva igraće se u subotičkoj Hali sportova. Ekipa Gorana Ilića ugostiće tim Spartaka iz Ljiga. Meč će se igrati u nedelju 13. januara sa početkom od 19 časova.

Po rečima trenera Ilića i igrača Spartaka očekuje ih težak meč.Posle ovog kola videće se trenutno stanje na tabeli, odnosno ekipe koje će ostati u gornjem i doljnjem delu superligaškog karavana. Posle odigranih 11. kola jedan i drugi tim Spartaka imaju po 13 osvojenih bodova.

S obzirom na važnost utakmice igrači Spartaka pozivaju Subotičane da dođu u što većem broju kako bi napravili dobru atmosferu i pomogli da ostvare važnu pobedu u ovom suretu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2179
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ok spartak

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.