Komentara: 2
Pregleda: 6998
Foto

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, Spartak sutra dočekuje u Subotici

09.09.2016. u 14:42h
Izvor: Subotica.com
Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, mečevima 8. kola za vikend se nastavlja Superliga. Spartak Ždrepčeva krv je iskoristio pauzu da se dodatno pripremi na Zlatiboru, a na sever Bačke su stigla i četiri nova lica.
Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, Spartak sutra dočekuje u Subotici

Fudbalere Spartaka sutra očekuje meč 8. kola, duel koji prvi put ove sezone igraju na svom stadionu. U Suboticu stiže Javor-Matis, a ulaz na stadion će biti besplatan.

Po rečima trenera Andreja Černišova ekipa je prethodne dve nedelje pauze iskoristila da se na Zlatiboru dodatno uigra i taktički pripremi pred nastavak sezone. Černišov je mini pripreme ocenio uspešnim, ali žali zbog dve povrede igrača na koje Spartak ozbiljno računa.

- "Pre svega, želim da čestitam svim ljubiteljima fudbala u Subotici što ćemo ponovo da gledamo Spartak u našem gradu, odnosno što ćemo igrati pred svojom publikom. Smatram da je ovo veoma važno kako za publiku tako i za igrače." - rekao je Černišov u uvodnom obraćanju

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, Spartak sutra dočekuje u Subotici

- "Prethodne dve nedelje smo bili na Zlatiboru, imali smo dobre uslove, dveno smo imali dva treninga i dobro smo iskoristili takmičarsku, ali nažalost u tom periodu sa nam se povredili Farkaš i Žuka. Prvi će zbog povrede zadnje lože pauzirati dve-tri nedelje, a drugi je tek danas počeo individualno da trenira i očekuje se da se već od ponedeljka priključi ekipi. Farkaš iza sebe ima odličnu sezonu, ovu je nastavio jednako dobro, može da igra na dve pozicije, ali moraćemo da se snađemo bez njega ovih nekoliko nedelja." - zaključio je ruski strateg

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljena su četiri nova igrača - Aleksandar Kesić (golman), Aranđel Stojković (desni bek), Nikola Kovačević (zadnji vezni), Dejan Parežanović.
- "Drago mi je da smo uspeli da dovedemo neke nove igrače, mislim da će nam oni dobro doći da popunimo neke pozicije i napravimo konkurenciju. Pojačali smo se i na poziciji golmana, pa sada ponovo imamo treću opciju" - rekao je šef struke Spartaka

Pored Farkaša i Žuke još od ranije se zna da zbog povrede duža pauza očekuje i Jočića. Pred predstojeći duel protiv Javor-Matisa nema kažnjenih igrača, tako da su svi ostali u konkurenciji za taj meč.

Najavljujući sutrašnji meč Černišov je još jednom ponovio da je ekipa dobro radila poslednje dve nedelje i ukoliko takvu igru ponove i sutra pitanje pobednika neće se dovoditi u sumnju.

- "Igrači su se zaželeli igranja u Subotici i nadam se da, uz verujem veliku podršku sa tribina, igrači neće previše emotivno reagovati i prikazati manje od onoga što znaju i mogu. Pričaćemo sa igračima na tu temu jer jedino što nas interesuje u ovom meču su nova tri boda i da se zadržimo među 5 ekipa u Superligi" - istakao je Černišov

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, Spartak sutra dočekuje u Subotici

S obzirom da ne može da računa na nekoliko standardnih prvotimaca šef struke Spartaka rekao je da će sastav za sutrašnju ovosezonsku premijeru na Gradskom stadionu znati nakon sutrašnjeg  prepodnevnog treninga.

Nakon što je Izvršni odbor FSS dozvolio Spartaku da se vrati na svoj stadion uprava kluba u dogovoru sa JKP "Stadion" odlučila je da sutra kapije Gradskog stadiona ostanu širom otvorene, a u isto vreme pozvali navijače da dođu na stadion i u što večem broju podrže "plavo-bele" na putu do nove pobede.

Meč Spartak Ždrepčeva krv - Javor-Matis igra se u subotu sa početkom u 16,30 časova. Posle 7 odigranih kola Spartak drži poziciju broj 5 sa dvanaest osvojenih bodova, jedan manje od niškog Radničkog i Metalca, odnosno četiri i sedam od Vojvodine i Crvene zvezde.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige Predstavljanje novih igrača i najava 8. kola Superlige
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6998

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.