Komentara: 5
Pregleda: 3401

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo - Spartak dočekuje Slobodu

23.02.2013. u 16:35h
Još samo 5 dana je ostalo do prve Spartakove utakmice u nastavku Jelen superlige u okviru sezone 2012/13 u kojoj će ugostiti Slobodu iz Užica. Utakmica se igra u sredu od 14 časova, ulaz na istočnu tribinu je besplatan, a za zapadnu je snižen na 150 dinara.
Nastavlja se fudbalsko prvenstvo - Spartak dočekuje Slobodu

Da podsetimo, Spartak je u poslednjem kolu odigranom 1. decembra 2012. godine u Subotici odigrao nerešeno (2:2) sa aktuelnim šampionom Srbije i vodećom ekipom Jelen superlige. Spartak je ovim nerešenim rezultatom utvrdio svoju poziciju na sredini i zadržao 8. poziciju (od 16 klubova) pred zimsku pauzu.

Posle  nepunih mesec dana "raspusta" za fudbalere, pripreme za nastavak sezone su se odvijale prvo 9. januara okupljanjem u Subotici, par dana lakših treninga, a zatim odlazak u "toplije" krajeve na Crnogorsko primorje gde je FK "Spartak Zlatibor voda" odigrao 6 kontrolnih utakmica, doživeli su jedan poraz na samom startu od Rudara, usledio je meč bez golova protiv Mornara u Baru da bi zatim zabeležili tri uverljive pobede. Protiv Čelika 3:1, Grblja 3:1 i Mogrena 2:0. U poslednjem meču pred polazak u Suboticu remizirali su sa ekipom Lovćena.

Ekipa se 17. februara vratila u Suboticu na završne pripreme pred nastavak sezone koja (utakmicom 16. kola) počinje za BSK i Partizan u utorak, 26. februara, a za sve ostale superligaše dan kasnije.

Spartak će svoju prvu utakmicu odigrati pred domaćom publikom, a protivnik će biti FK "Sloboda" iz Užica. Utakmica se igra na Gradskom stadionu od 14 časova. Odlukom klubskog menadžmenta, ulaz na istočnu tribinu će biti besplatan, a cena za zapadnu tribinu je spuštena sa 250 na 150 din. Kao i ranije žene i deca do 14 godina imaju besplatan ulaz za sve tribine.

Posle domaćinstva, u narednom kolu već u subotu (2. marta) ekipa FK "Spartak Zlatibor voda" gostuje ekipi Vojvodine, na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3401
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.