Komentara: 2
Pregleda: 2267

Nastavak radova na Muzičkoj školi

04.03.2014. u 16:30h
Izvor: RTV Yueco
Sutra počinje nastavak radova na uređenju fasade na Muzičkoj školi. Oni su započeti u oktobru prošle godine, ali su zbog pauze u građevinskoj sezoni, bili zaustavljeni. Za sada su završeni radovi na obijanju dve fasade, a nastavak radova obeležiće skidanje druge dve fasade i podizanje skele na tim mestima. Tokom radova na fasadi izvođači radova su otkrili i jedan nepredviđeni problem, a to su truli noseći elementi ispod strehe, koji pod hitno treba da se zamene. Ukupan iznos radova na renovinarnju fasade i zamena trulih nosećih elemenata koštaće oko 22 miliona dinara.
Nastavak radova na Muzičkoj školi

Zbog radova na fasadi Muzičke škole blokiran je glavni ulaz u zgradu, ali je jedna od očionica koja se nalazi sa bočne strane škole, opremljena za ulaz i portu. Iako je ulaz u školu otežan, po rečima zaposlenih u školi, najbitnije je da su učenici bezbedni.

Osim na uređenju fasada, radiće se i na zameni prozora, kao i gipsani radovi, koji bi trebalo da budu završeni do marta. Ono što je donekle zakočilo radove, jeste nepredviđeni problem, kao i Uprava za javne nabavke od koje se čeka da odobri postupak zbog nepredviđenih troškova. Naime, problem na koji su naišli radnici trebalo je da bude uočen pre nekoliko godina kada je rađena rekonstrukcija krova, ali iz nekog razloga on tada nije bio zapažen.

Kompletni radovi na Muzičkoj školi koštaće 22 miliona dinara, a radovi bi trebalo da budu gotovi krajem ove godine, odnosno građevinske sezone. Do sada je potrošeno oko 2 miliona dinara, što znači da ozbiljniji radovi tek predstoje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2267
Povezane teme

muzička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.