Komentara: 0
Pregleda: 48752
Foto

"Nasmejani pajaci" obradovali decu sa pedijatrije subotičke bolnice

13.12.2016. u 14:37h
Izvor: Subotica.com
"Nasmejani pajaci" obradovali decu sa pedijatrije subotičke bolnice

Učenici Medicinske škole iz Subotice posetili su prošle srede pedijatrijsko odeljenje Opšte bolnice Subotica i pesmom, prigodnim poklonima i velikim osmesima obradovali decu koja su u vreme praznika (Mikulaš) boravila na ovom odeljenju.

Nakon druženja sa decom na pedijatriji, srednjoškolci su obišli nekoliko ambulanti na teritotriji Subotice, gde je takođe atmosfera bila prošarana pesmom, u cilju širenja pozitivnog raspoloženja, uz želje za brzim ozdravljenjem i oporavkom.

"Nasmejani pajaci" su bili učenici Medicinske škole, odeljenja 1.02, 2.02, 3.01, 3.02 i 4.02, uz kordinatorku projekta Izabelu Sič Koso.

"Nasmejani pajaci" obradovali decu sa pedijatrije subotičke bolnice

Izvor: Subotica.com
"Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji "Nasmejani pajaci" u poseti deci na pedijatriji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 48752
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

medicinska srednja škola

opšta bolnica

srednja medicinska škola

pedijatrija

bolnica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.