Komentara: 1
Pregleda: 3332
Foto

"Nasmejani pajaci" obradovali decu na odeljenju pedijatrije

06.12.2017. u 15:04h
Izvor: Subotica.com
Učenici Srednje medicinske škole i ove godine su posetili pedijatrijsko odeljenje Opšte bolnice Subotica.
"Nasmejani pajaci" obradovali decu na odeljenju pedijatrije

Uz kordinatorku projekta, Izabelu Sič Koso, učenici odeljenja 2.6, 3.02 i 4.02 maskirali su se u Mikulaša i nasmejane pajace, te su pesmom, prigodnim poklonima i velikim osmesima obradovali decu, koja su u vreme ovog praznika boravila na pedijatrijskom odeljenju.

Nakon druženja sa decom, srednjoškolci su obišli i nekoliko specijalistickih ambulanti u bolnici, gde je atmosfera takođe bila prošarana pesmom, a sve u cilju širenja pozitivnog raspoloženja i želje za brzim ozdravljenjem i oporavkom.

"Nasmejani pajaci" obradovali decu na odeljenju pedijatrije

Izvor: Subotica.com
"Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju "Nasmejani pajaci" u poseti pedijatrijskom odeljenju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3332
Povezane teme

subotička bolnica

medicinska srednja škola

opšta bolnica

mikulaš

pedijatrija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.