Komentara: 3
Pregleda: 2005

"Naša radost" osposobila 30 zaposlenih za onlajn obuke

30.12.2020. u 10:10h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, Predškolska ustanova "Naša radost" je u okviru projekta "Seminarom do unapređenja i modernizacije vaspitno-obrazovnog rada" osposobila 30 vaspitača, stručnih saradnika, direktora, pomoćnika direktora i drugih zaposlenih za implementaciju onlajn obuka korišćenjem Mudl platforme.
"Naša radost" osposobila 30 zaposlenih za onlajn obuke

Seminar "O Mudlu putem Mudla" vodili su prof. dr Miloš Bajčetić i prof. dr Ivan Zaletl, a na sajtu ustanove je napravljen podsajt na kojem su dostupni svi seminari koje su kreirali učesnici, a koji će služiti vaspitačima i ostalim zaposlenima za obuke.

- Obukama koje su učesnici seminara kreirali usavršili smo vaspitno-obrazovni proces čiji su krajnji cilj deca. Učesnici seminara su osposobljeni za kreiranje onlajn kurseva, njihovo metodičko oblikovanje, postavljanje digitalnih obrazovnih materijala - navode iz Predškolske ustanove "Naša radost".

Kreiranje kurseva na Mudl platformi predstavlja modernizaciju i pedagošku inovaciju u "Našoj radosti",  koja će doneti dugoročne, efikasne i merljive rezultate i doprineti lakšem uvođenju novih osnova programa, dodaju iz ove ustanove.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2005
Povezane teme

Naša Radost Subotica

naša radost

predškolska ustanova naša radost

PU Nasa Radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.