• Pregleda: 2983

Narodno pozorište uvršćeno u spisak institucija od nacionalnog značaja

Narodno pozorište uvršćeno u spisak institucija od nacionalnog značaja

Nacionalni savet za kulturu uvrstio je još 11 ustanova na spisak onih koje bi mogle da dobiju status institucija od nacionalnog značaja, a među njima je Narodno pozorište Subotice.

Gradonačelnik Subotice, Modest Dulić za yueko je rekao da je bio oduševljen kada je saznao dobru vest. On je podsetio da će u naredne tri godine da pokrajina uloži 500 miliona dinara za nastavak radova.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

9
lakumity103 Odgovori
Možda bi sad mogli da ga uvrste u zaštićene objekte.
filozzoff Odgovori
Tu se kaze,mogle da dobiju! Niko jos nije dobio,ajde Gojko sapni Vucicu za tvoj grad!
skarlet Odgovori
Koje pozorište?Sa razglednice stare?
Kobescxak Odgovori
Ovo je zaista dobra vest , samo da se ostvari obecano.
Pera Odgovori
Stvarno budalastina,za vreme rusenja je UNESCO upozoravao da se ne dira pozoriste,ali banditosi su rekli ne!!Hocemo da marnemo pare...
mali Odgovori
O kome pozoristu je rec?? pozorista nema o cemu se govori zgrade nema !
luka Odgovori
Znači Modest Dulić je doživeo dvostruko zadovoljstvo. Prvo kad je rušeno pa kad su i oni dobili deo kolača, a evo drugo sa malim zakašnjenjem u vreme kada traže slamku spasa pa makar bilo to i čuvanje pozorišta koje su srušili. Malo si providan i patetičan ali kako bi se ti izrazio "SAM PROTIV SVIH"
kojot Odgovori
Nije mi jasno koje su budale uvrstile betonski kostur u instituciju od nacionalnog znacaja,ili je mozda rec o nekom drugom pozoristu a ne o narodnom koje je sruseno.cak i onih par stubova sto su ostavili su poceli da se urusavaju...
popaj Odgovori
Al' se razbacujemo ciframa,500 milja dinarčića od pokrajine,"lipši magače do zelene trave".
Dali se neko još seća (ja mislim mnogo građana) izjava cvetka zanovetka ljubičice da će Subotica dati neku crkavicu od dvadesetak posto a ostalo će doći iz svemira (čitaj republika i pokrajina) i zato će RUŠITI.
Dali Gradski oci misle, da su građani oboleli od kolektivne amnezije ???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.