Komentara: 5
Pregleda: 3479

Naplata parkinga u skladu sa uslovima

10.02.2012. u 15:58h
Naplata parkinga u skladu sa uslovima

JKP „Parking“ od juče, 09. februara, usled prestanka padavina i raščišćavanja većine parkirališta, nastavlja sa redovnom naplatom parkiranja, ali samo na onim mestima gde za to postoje uslovi za parkiranje. Ukoliko dođe do velikih snežnih padavina kakvih smo bili svedoci prethodnih dana, postupaće se u skladu sa merama koje prate vanrednu situaciju, a shodno kojim 06, 07. i 08. februara nije bilo naplate parkiranja u gradu. Radnici “Parkinga” bili su, da podsetimo, angažovani neprestano na terenu pokušavajući da, i pored otežanih uslova, osposobe parkirališta u gradu.

---------------------------------------------------

Povodom saopštenja koje je gradski odbor LDP uputio juče na adresu JKP Parkinga, smatramo se dužnim da obavestimo autore ovog teksta, da JKP Parking od svog osnivanja, 1998. godine vrši naplatu parkiranja, bilo da je hladno ili toplo.

Žao nam je što usled velike hladnoće, autori jučerašnjeg pomalo nejasnog saopštenja nisu bili u mogućnosti da izađu na ulice na kojima bi videli radnike parkinga, kontrolore, inkasante i one iz kancelarija, i pomogli im u čišćenju snega. Obzirom da to, kako se tvrdi u saopštenju LDP-a , “ nije tema za Skupštinu grada, nije tema za komunalnu inspekciju i nije tema ni za koga”, ostaje nejasno zašto je onda i napisana. Sa druge strane, JKP “Parking” kao odgovorno preduzeće ima potrebu da na neosnovane optužbe odgovori.

Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3479
Povezane teme

jkp parking subotica

dnevna karta za parkiranje

parking karta

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.