• Pregleda: 2019

Najbolji sportisti Subotice u izboru RTV YuEco

Radio televizija Yu Eco po 15. put proglasila je najbolje trenere kako u gradu tako i na republičkom nivou.
Najbolji sportisti Subotice u izboru RTV YuEco

Najbolji trener Subotice za 2012. godinu je trener muškog odbojkaškog kluba "Spartak" Goran Ilić. Ilić je sa ekipom Spartaka u sezoni 2011/12 izborio plasman u Super ligu. Treba napomenuti da su odbojkaši Spartaka u Super ligi tim u čijim redovima ima najviše domaćih igrača.

Trener ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Boris Arsić dobio je priznanje za najbolje postignute rezultate u godini koja je na izmaku. Igračice ženskog fudbalskog kluba "Spartak" u sezoni 2011/12 osvojile su Kup Srbije, odbranile šampionsku titulu i bile učesnice Lige šampiona.

Na republičkom nivou sportska redakcija RTV Yu Eco priznanje dodeljuje Draganu Joviću treneru zlatne Milice Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Posebna priznanja za 2012 godinu idu u ruke selektoru Fed kup reprezentacije Srbije Dejanu Vranešu. Teniserke Srbije igrale su finale Fed kupa protiv reprezentacije Češke, iako nisu osvojile titulu najbolje teniserke Srbije igranjem u finalu postigle su njaveći nacionalni uspeh u istoriji ženskog tenisa.

Biti učesnik na Olimpijskim igrama i vratiti se sa medaljom oko vrata uspeh je za još jedno lepo priznanje koje ide u ruke Goranu Maksimoviću slektoru srprskog streljačkog tima. Naš tim iz Londona vratio se sa dve medalje - jednom srebrnom i jednom bronzanom.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.