Komentara: 0
Pregleda: 2443

Najbolji sportisti Subotice u izboru RTV YuEco

20.12.2012. u 16:22h
Izvor: RTV Yueco
Radio televizija Yu Eco po 15. put proglasila je najbolje trenere kako u gradu tako i na republičkom nivou.
Najbolji sportisti Subotice u izboru RTV YuEco

Najbolji trener Subotice za 2012. godinu je trener muškog odbojkaškog kluba "Spartak" Goran Ilić. Ilić je sa ekipom Spartaka u sezoni 2011/12 izborio plasman u Super ligu. Treba napomenuti da su odbojkaši Spartaka u Super ligi tim u čijim redovima ima najviše domaćih igrača.

Trener ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Boris Arsić dobio je priznanje za najbolje postignute rezultate u godini koja je na izmaku. Igračice ženskog fudbalskog kluba "Spartak" u sezoni 2011/12 osvojile su Kup Srbije, odbranile šampionsku titulu i bile učesnice Lige šampiona.

Na republičkom nivou sportska redakcija RTV Yu Eco priznanje dodeljuje Draganu Joviću treneru zlatne Milice Mandić koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Posebna priznanja za 2012 godinu idu u ruke selektoru Fed kup reprezentacije Srbije Dejanu Vranešu. Teniserke Srbije igrale su finale Fed kupa protiv reprezentacije Češke, iako nisu osvojile titulu najbolje teniserke Srbije igranjem u finalu postigle su njaveći nacionalni uspeh u istoriji ženskog tenisa.

Biti učesnik na Olimpijskim igrama i vratiti se sa medaljom oko vrata uspeh je za još jedno lepo priznanje koje ide u ruke Goranu Maksimoviću slektoru srprskog streljačkog tima. Naš tim iz Londona vratio se sa dve medalje - jednom srebrnom i jednom bronzanom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2443
Povezane teme

sport subotica

yueco televizija

sportista godine

najbolji sportisti subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.