Komentara: 3
Pregleda: 2093

Najava takmičenja za mlade preduzetnike

30.03.2016. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Povodom godine preduzetništva, u organizaciji Poslovnog inkubatora Subotica i „GreatTech“-a, biće održano takmičenje za inovativne, mlade preduzetnike iz Subotice i okoline.
Najava takmičenja za mlade preduzetnike

Cilj takmičenja je podsticanje preduzetničkog duha mladih i pružanje mogućnosti za razvoj njihovih talenata kroz izradu takmičarskih radova.

Pravo učešća imaju osobe od 18 do 35 godina starosti, a mladi preduzetnici se mogu prijaviti za učešće u oblasti informacionih tehnologija, mehatronike, menadžmenta, zaštite životne sredine, građevinarstva i zanata. Prijavljivanje kandidata se vrši online, preko zvaničnog sajta Poslovnog inkubatora, a rok za podnošenje prijava je do 30. aprila.

- Pozivamo mlade koji imaju dobru poslovnu ideju da se prijave i da konkurišu za jedno od prva tri mesta. Mogu da osvoje vredne nagrade, koje smo obezbedili uz pomoć 30-tak sponzora. Takođe, biće nagrađena i najbolja ženska poslovna ideja. Učešće ne znači da mladi moraju da uđu u Poslovni inkubator, ali oni koji žele to mogu učiniti pod boljim, podsticajnim uslovima - kaže v.d. direktora Poslovnog inkubatora, Ildiko Zedi.

Biće održana dva kruga takmičenja. U prvom krugu žiri sastavljen od nezavisnih stručnjaka će preliminarno oceniti radove i do 14. maja obavestiti takmičare koji su ušli u finale. Finale će biti održano 28. maja u Subotici.

Podršku su pružili Ekonomski fakultet iz Subotice, Tehnološki fakultet iz Budimpešte i Grad Subotica.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2093
Povezane teme
preduzetništvo subvencije za preduzetnike omladinsko preduzetništvo
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.