• Pregleda: 2035

Najava takmičenja za mlade preduzetnike

Povodom godine preduzetništva, u organizaciji Poslovnog inkubatora Subotica i „GreatTech“-a, biće održano takmičenje za inovativne, mlade preduzetnike iz Subotice i okoline.
Najava takmičenja za mlade preduzetnike

Cilj takmičenja je podsticanje preduzetničkog duha mladih i pružanje mogućnosti za razvoj njihovih talenata kroz izradu takmičarskih radova.

Pravo učešća imaju osobe od 18 do 35 godina starosti, a mladi preduzetnici se mogu prijaviti za učešće u oblasti informacionih tehnologija, mehatronike, menadžmenta, zaštite životne sredine, građevinarstva i zanata. Prijavljivanje kandidata se vrši online, preko zvaničnog sajta Poslovnog inkubatora, a rok za podnošenje prijava je do 30. aprila.

- Pozivamo mlade koji imaju dobru poslovnu ideju da se prijave i da konkurišu za jedno od prva tri mesta. Mogu da osvoje vredne nagrade, koje smo obezbedili uz pomoć 30-tak sponzora. Takođe, biće nagrađena i najbolja ženska poslovna ideja. Učešće ne znači da mladi moraju da uđu u Poslovni inkubator, ali oni koji žele to mogu učiniti pod boljim, podsticajnim uslovima - kaže v.d. direktora Poslovnog inkubatora, Ildiko Zedi.

Biće održana dva kruga takmičenja. U prvom krugu žiri sastavljen od nezavisnih stručnjaka će preliminarno oceniti radove i do 14. maja obavestiti takmičare koji su ušli u finale. Finale će biti održano 28. maja u Subotici.

Podršku su pružili Ekonomski fakultet iz Subotice, Tehnološki fakultet iz Budimpešte i Grad Subotica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
makelele Odgovori
GreatTech, poslovni inkubator bez svog sajta, plus koriste gmail adresu...
propali_biznis Odgovori
Propala politicka tvorevina probali inkubator. Jos jedna prilika pred izbore da se "skupe" nekome poeni. Dok je v.d. taj ko je nema tu biznisa, samo plivanja u mutnom...
Q&Q Odgovori
Kako je (i preko čega) gospođica I.Z. došla na čelo ove (u startu sumnjive) institucije, znamo. Odavno je došlo vreme da se ista skloni i da njeno mesto preuzme neko ko će moći nešto korisno tamo i da uradi. Ovako i svih ovih godina, to je bilo samo bacanje para.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.