Komentara: 2
Pregleda: 3733

Najava sportskih dešavanja za vikend

29.08.2015. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
U naredna dva dana na terenima u Subotici biće dosta sporta sa loptom, a već sledeće nedelje u centru pažnje biće borilački sportovi, odnosno džudo i tradicionalni Kup Subotice. Fudbala će biti i u subotu i u nedelju, začinjeno sa odbojkom, dok će se rukomet, sa nama zanimljivom ekipom, igrati večeras u Belorusiji.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Bačka 1901 na premijeri dočekuje Vršac (subota, 16,30)

Prvi na teren, na premijeri renoviranog stadiona, izaćići će fudbaleri Bačke koji u trećem kolu Srpske lige, grupa Vojvodina dočekuju Vršac. Biće ovo prilika da ekipa Slobodana Kustudića po prvi put ove sezone zaigra pred domaćim navijačima i to posle skoro dvomesečnih radova koji su doneli stadionu novo lice.  Meč počinje u 16,30 časova, a ulaz je besplatan.

Odbojkašice Srbije u finalu protiv Bugarske (subota, 18 časova)

Balkansko prvenstvo za juniorke ulazi u poslednji dan takmičenja. Posle tek na momente rezultatski zanimljivih polufinalnih duela poznate su reprezentacije koje će se danas od 18 časova u Hali sportova boriti za titulu najbolje reprezentacije na Balkanu. Srbija je svoje mesto u finalu obezbedila pobedom nad Turskom maksimalnim rezultatom 3:0 (25:23, 25:23, 25:23), dok je Bugarska bila bolja od Moldavije 3:0 (25:9, 25:9, 25:12).

Pre finalnog meča (18h) odigraće se i ostali mečevi za plasman u kojima se sastaju, za peto mesto Bosna i Hercegovina od 14 časova Rumuniju, dok će se za treće mesto boriti Moldavija i Turska (16h). Konačan redosled znaćemo oko 20 časova, a jedino je izvesno da će Crna Gora na osnovu ostvarenih rezultata biti poslednja ekipa turnira.

Subotica dočekuje Mladost (nedelja, 10 časova)

U okviru Bačke zone fudbaleri Subotice u trećem kolu u nedelju od 10 časova dočekuju ekipu Mladosti. Posle neočekivano ubedljivog poraza od Bečeja u prošlom kolu fudbaleri Subotice pokušaće da se oporave dobrim rezultatom protiv Mladosti iz Turije.

Igra se 3. kolo Gradske fudbalske lige

Predstojećeg vikenda igraju se mečevi 3. kola Gradske lige u kojima se u subotu od 16,30 časova sastaju:  Njegoš - Eđšeg, Panonija IM Topola - Jadran,  Radnički 1905 - Proleter, Obilić - Potisje, Krivaja - Bajša i Preporod - Vinogradar, dok se meč Sloga - Tornjoš igra u nedelju od 16,30 časova.

Međunarodna biciklistička trka "Kup Srbije"

Tradicionalna biciklistička trka "Velika nagrada Subotice" koja se održava u sklopu obeležavanja Dana grada održaće se u nedelju od 12 do 17 časova na Radijalcu, u ulici Dimitrija Tucovića i Rudić ulici, zbog čega će u tokom većeg dela dana biti zatvoren saobraćaj na toj deonici (do kraja Radijalca, okretnica je kod Hala sportova)

Spartak dočekuje Vojvodinu (nedelja, 17 časova)

Vojvođanski derbi se igra na Gradskom stadionu u Subotici u nedelju kada u 6. kolu Super lige Spartak dočekuje Vojvodinu koja je pre par dana završila svoje učešće u Evropi, te su joj sada sve misli usmerene prema nacionalnom prvenstvu i Kupu. Da li će do nedelje šef struke Vojvodine uspeti da oporavi ekipu od fizičkog, psihičkog i emotivnog pražnjenja, odnosno da li će šef struke Spartaka uspeti da izbriše svojim igračima prošlonedeljni poraz od Jagodine i povede ih na pobednički put saznaćemo u nedelju od 17 časova.

Karte se prodaju po sledećim cenama:  za zapad 300, istok 250, sever i jug 200 din. Kao što smo i ranije najavljivali, u toku je prodaja sezonskih i polusezonskih paketa ulaznica koji se mogu kupiti u prostorijama JKP "Stadion" (Hala sportova "Dudova šuma") svaki radni dan od 9 do 15 časova. Najpovoljnija je kupovina sezonskih ulaznica koji su podeljene u dva paketa - navijački (fan) i porodični.

Rukometaši Spartaka igraju prvo kole SEGA lige (subota, 19 časova)

Spartak Vojput, vicešampion Srbije gostuje ekipi Meshkova u svom prvom nastupu u Seha Ligi. Rukometaši su krenuli pre pad dana put Brsta u Belorusiju gde ih očekuje meč protiv aktuelnog vicešampiona jakog regionalnog takmičenja - SEHA lige.

Fudbalerke Spartaka gostuju u Novom Sadu (ponedeljak, 17 časova)

Posle ostvarenog plasmana među 32 najbolje ekipe Evrope i dve lagane pobede u nacionalnom prvenstvu, fudbalerke Spartaka, baš kao i njihove muške kolege, igraju protiv Vojvodine, ali u Novom Sadu. Taj meč se igra u ponedeljak sa početkom u 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3733
Povezane teme

hala sportova

fudbalski klub spartak

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

odbojka

rukomet

gradski stadion

fudbalski klub bačka 1901

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

fudbalski klub subotica

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

balkansko prvenstvo

seha liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.