Komentara: 0
Pregleda: 4309

Najava sportskih dešavanja za predstojeći vikend

12.05.2012. u 18:52h
Izvor: RTV Yueco
Ovog vikenda veliki broj subotičkih ekipa vodi borbu u svojim takmičenjima. Rukometašice se bore za ulazak u viši rang, bokseri nasatavljaju međunarodno takmičenje, ženski FK je na tri koraka od odbrane nacionalne titule, rukometaše čeka finalni turnir kupa dok fudbaleri Spartaka gostuju beogradskom BSK.
Najava sportskih dešavanja za predstojeći vikend

Rukometašice Radničkog iz Bajmoka bore se za viši rang

Rukometašice Radničkog iz Bajmoka sutra od 19 časova igraju utakmicu za ulazak u viši rang takmičenja.RK Radnički poziva sve ljubitelje rukometa da dođu i podrže devojke da ostvare veliki uspeh i na najlepši mogući način završe sezonu plasmanom u viši rang takmičenja.

BK Spartak - Galant Kids Slovačka

Bokseri Spartaka nastavljaju svoje učešće na međunarodnoj sceni. U okviru nastavka Boksing ONE lige Evrope bokseri Spartaka od 19 časova u maloj Sali Hale sportova dočekuju ekipu Galant Kids iz Slovačke.Spartak je jedini klub iz Srbije koji je dobio poziv za ovo takmičenje a pored njega učestvuju ekipe iz Poljske, Slovačke, Češke i Mađarske.Iz grupe gde se nalaze subotički bokseri u dalji tok takmičenja plasiraće se dve najbolje ekipe. U prošlom nastupu u subotici bokseri Spartaka bili su bolji od Debrecena pa iz subotičkog kluba ponovo pozivaju publiku da ih podrži na putu do nove važne pobede.

Najava sportskih dešavanja za predstojeći vikend

Još tri koraka do titule prvaka Srbije

Igračice ŽFK Spartaka posle pobede nad ekipom Sloge u Zemnu polako ali sigurno su na pragu nove titule prvaka Srbije.Izabranice Borisa Arsića do kraja prvenstva očekuju još tri utakmice sa klubovima iz donjeg dela tabele.Subotičankama su potrebne sve tri pobede kako bi i zvanično postale nove stare šampionke Srbije.U dosadašnjem toku prvenstva subotičanke imaju skor od 17 pobeda, jednu nerešenu i jednu izgubljenu utakmicu uz gol razliku 175 datih i samo 4 primljena gola.

Rukometaši Spartak Vojputa otputovali na finalni turnir Kupa Srbije

Rukometaši Spartak Vojputa otputovali su danas na finalni turnir kupa Srbije koji se održava u Boru. Subotički rukometaši sutra igraju polufinalni duel protiv ekipe Jugovića.Utakmica je na programu od 20 časova.Izabranici Vuka Roganovića brane čast ekipa iz Prve lige pored tri predstavnika iz superlige.U drugom polufinalnom paru sastaju se Partizan i Kolubara.Pobednici iz ovih duela igraće u finalnoj utakmici dan kasnije.Biće ovo prilika da rukometaši Spartak Vojputa, ukoliko se plasiraju u finale, igraju sledeće sezone u Evropi, ali prioritet subotičke ekipe je plasmanu u Super ligu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4309
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

boks

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub vojput

bokserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.