Komentara: 0
Pregleda: 4046

Nagradna igra za buduće šampione

21.08.2012. u 20:14h
Nagradna igra za posetioce sajta - 10 mesečnih članarina za buduće šampione u sportskom udruženju "SuTeam". Odgovorite tačno i ukoliko budete srećni dobitnik jedne od mesečnih članarina dobićete priliku da vaše ili neko drugo dete nagradite boravkom u klubu budućih šampiona. Nagradna igra traje do nedelje.
Nagradna igra za buduće šampione

U saradnji sa sportskim udruženjem SuTeam iz Subotice, koje se bavi vaspitno - sportskim radom sa decom predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (4-8 godina), organizujemo nagradnu igru za sve posetioce sajta subotica.com koji do kraja nedelje (26.08. u 23:59) putem Facebook naloga pošalju svoju prijavu i tačno odgovore na pitanje:

Kog datuma je Svetski dan dece i kako se on obeležava u sportskom udruženju SuTeam?

Nagrade koje možete da osvojite su:
- 5 mesečnih članarina u "SuTeam Školi Sporta" (za decu rođenu 2008, 2007, 2006 i 2005) i
- 5 mesečnih članarina na "SuTeam Akademiji Sporta" (za decu rođenu 2004, 2003 i 2002)

Sve što treba da uradite jeste da:

  1. Odete na facebook stranicu SuTeam-a
  2. Kliknete na "LIKE" (morate biti ulogovani) i
  3. Pošaljete putem privatne poruke na FB: ime, prezime i godinu rođenja deteta kao i vaš kontakt telefon (mobilni)

Dobitnici će biti kontaktirani putem putem mobilnog telefona koji su poslali a lista će biti objavljena i na ovom sajtu. Da ponovimo, nagradna igra traje do nedelje, 26. avgusta u 23:59.

Nagradna igra za buduće šampione

SuTeam škola i akademija sporta

SuTeam škola sporta predstavlja projekat sportskog udruženja "SuTeam" koje se bavi vaspitno - sportskim radom sa decom predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (4-8 godina). Osnovni oblik rada je jednočasovni trening u sali dva ili tri puta nedeljno. Dopunski oblici rada su treninzi na klizalištu, bazenu, u prirodi, izleti, šetnje, izlasci u bioskop, pozorište.

Plan i program SuTeam škole sporta je osmišljen od strane stručnog kadra, uz savetodavnu pomoć profesora Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Aktivnosti SuTeam škole sporta se temelje na igri, osnovama bazičnih sportskih grana (gimnastika, atletika, plivanje), kao i osnovnim elementima sportskih igara (odbojka, rukomet, košarka, fudbal). U radu se neguje individualni pristup, u zavisnosti od uzrasta i sposobnosti deteta.

Ideja ove škole je da deca nauče osnove sportova zastupljenih u našem okruženju kao što su gimnastika, atletika, fudbal, odbojka, košarka, plivanje, klizanje, kao i druge, manje zastupljene sportove u našem okruženju: jedrenje na vodi, hokej na ledu, skijanje.

Osnovni cilj SuTeam Škole Sporta jeste podsticanje višestranog razvoja dece, zadovoljenje dečijih potreba za kretanjem odnosno vežbanjem i putem toga stvoriti navike svakodnevnog fizičkog vežbanja. Kroz ove aktivnosti želimo da stvorimo kod dece čvrste navike zdravog načina življenja i uz edukaciju o higijenskim navikama, deca će učiti i o tome koliko je važna zdrava ishrana za pravilan rast i razvoj.

Nagradna igra za buduće šampione

SuTeam Akademija Sporta

"SuTeam akademija sporta" je logička nadogradnja "SuTeam škole sporta", gde mališani koji pokažu afinetete za fudbal, košarku i odbojku mogu da dostignu svoj pun potencijal.

Cilj akademije je da se zadovolje osnovne biološke, psihološke i sociološke potrebe dece od 8 do 12 godina za pokretom i druženjem kroz sportsku igru formiranjem pravilnog shvatanja ekipnog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da sportske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Nagradna igra za buduće šampione

SuTeam je pravo mesto za vaše dete.

Slike sa treninga i ostalih aktivnosti možete pogledati na SuTeam Facebook stranici.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4046
Povezane teme

suteam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.