Komentara: 5
Pregleda: 5058

Nagrađeni osnovci sa gradskog takmičnja iz Srpskog jezika

16.03.2015. u 15:22h
Izvor: RTV City
U Velikoj većnici Gradske kuće član Gradskog veća zadužen za obrazovanje primio je danas najbolje plasirane učenike iz gradskog takmičenja osnovnih škola iz Srpskog jezika koje je održano 7. marta u školi "Sveti Sava".
Nagrađeni osnovci sa gradskog takmičnja iz Srpskog jezika

Za desetak dana svi nagrađeni učenici, njih ukupno 20, krenuće na nagradni jednodnevni izlet u Beč. U gradskom takmičenju uzelo je učešća ukupno 18 osnovnih škola i ukupno 162 đaka.

Po pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja viši nivo takmičenja, Okružno, zakazano je za 18. april u školi "Ivan Goran Kovačić", a finalno, Republičko takmičenje 23. maja u Tršiću.

Pored Blaška Stantića, člana Gradskog veća, Diplome i Pohvalnice uručila je i Suzana Marjanović, direktorka škole "Sveti Sava".

Prva tri plasirana učenika dobili su Diplomu ,a Pohvale su dodeljene najboljim, sledećim plasiranim učenicima. Dobitnici Diplome ujedno su nagrađeni izletom u Beč. Ovo je drugi put da se ovakva priznanja dodeljuju u Velikoj većnici, zahvaljujući zalaganju i trudu profesorke srpskog jezika Milanke Stankić, nastavnice škole Sveti Sava, ujedno i članice Inicijativnog odbora podružnice Društva za srpski jezik, u osnivanju.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 5058
Povezane teme

blaško stantić

takmičenje iz srpskog

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.