Komentara: 0
Pregleda: 4184

Nagrađena Dramska trupa Tehničke škole „Ivan Sarić"

15.05.2017. u 15:26h > 17:43
Izvor: Subotica.com
Dramska trupa Tehničke škole „Ivan Sarić" osvojila je dve nagrade sa predstavom "Ovo liči na kraj" na 23. Školskom pozorju. Smotra dramskog stvaralaštva srednjoškolaca Vojvodine održala se od 10. do 12. maja u Novom Sadu.
Nagrađena Dramska trupa Tehničke škole „Ivan Sarić"

Dramskoj trupi i predstavi „Ovo liči na kraj, scenski ogled u 13 1/2 poglavlja", stručni žiri je dodelio dve nagrade: za adaptaciju dramskog teksta i za svrsishodnu upotrenu svih scenskih elemenata.

Trupu čini 9 učenika: Vedran Peić (4. razred), Mario Vukov (4. razred), Denis Babić (3. razred), Milica Matković (2. razred), Nebojša Šipoš (2. razred), Milica Jablanov (1. razred), Sara Čović (1. razred), Aleksandra Kovačević (1. razred) i gostujući član trupe Savo Knežević (1. razred, učenik Srednje ekonomske škole „Bosa Milićević").

Stručni žiri, čiji sastav su činili glumica Milica Grujičić, direktor Pozorišnog muzeja Vojvodine i teatrolog Zoran Maksimović i reditelj Momčilo Miljković, odgledao je šest predstava u takmičarskom delu festivala, od 10. do 12. maja. Najboljom predstavom ovogodišnjeg Pozorja, proglašena je predstava „Pozdravi nekog" Gimnazije „Mihajlo Pupin" iz Kovačice.

Dramska trupa Tehničke škole „Ivan Sarić" predstavu će izvesti poslednji put u subotu, 20. maja, u okviru manifestacije Noć muzeja, u Dečjem pozorištu sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4184
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

dramska trupa

predstava

školsko pozorje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.