Komentara: 0
Pregleda: 1996

Nagrade za učenike

26.01.2009. u 21:16h
<p>Srednja Tehnička &scaron;kola će povodom &scaron;kolske slave Sveti Sava dodeliti nagrade. Nagradu će dobiti najbolji učenici od prvog do četvrtog razreda koji su se maksimalno zalagali tokom &scaron;kolovanja i kojima je pomoć potrebna.</p>
Nagrade za učenike

Sredstva su obezbedili sponzori i to Sombor putevi, Toplana i Javno komunalno preduzeće Čistoća i zelenilo.

Vladimir Muždeka je učenik prvog razreda Tehničke škole,smer eletrotehničar računara. Svaki dan učenju posveti tri do četiri sata,jer želi da mu prosek bude što bolji kako bi mogao nakon završene srednje škole da upiše željeni fakultet. Njegov prosek je 4,13 i zbog dobrog uspeha i primernog vladanja dobiće novčanu nagradu koja mu mnogo znači.

Na predlog odeljenskih starešina školska komisija je donela odluku kojih šest učenika će dobiti nagradu. Kolo Srpskih Sestara je pokrenulo pre nekoliko godina ovu ideju a škola je nastavila akciju. Ovo je jedna vrsta podsticaja da se učenici trude i da poboljšaju vladanje.

Za dobar uspeh novčanu nagradu od tri hiljade dinara dobiće učenici Miloš Marki,Ervin Firic,Igor Lepović,Darko Beretić,Vladimir Muždeka,Sabolč Nađ i Silvia Hajtman. Nagrade će im biti uručene sutra na priredbi posvećenoj školskoj slavi Sveti Sava.

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1996
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.