Komentara: 56
Pregleda: 5846

Nagrada za Bogdana Labana

10.06.2015. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Obeležavajući 9. jun kao jubilej, 40 godina od osnivanja i 165 godina postojanja u Novom Sadu Regionalna privredna komora Novi Sad, dodelila je nagrade najuspešnijim kompanijama i pojedincima.
Nagrada za Bogdana Labana

Među kompanijama iz energetskog sektora kakve su Naftna industrija Srbije i Šnajder Elektrik kao istaknuti pojedinac dobitnik Povelje Regionalne privredne komore Novi Sad za izuzetan doprinos razvoju privrede Regiona je direktor Elektrovojvodine Bogdan Laban.

- Na čelu velikog tima koji se zove Elektrovojvodina sam od aprila 2014. godine. Zajedno sa menadžmentom Elektrovojvodine u periodu od godinu dana ostvarili smo dobit u poslovanju veću od 2,3 milijarde dinara. Ova nagrada je priznanje da je to što smo uradili zaista vredno kako za unapređenje funkcionisanja Elektroprivrede Srbije u celini tako i elektroenergetskog sistema Srbije, a što smatram da predstavlja i doprinos razvoju privrede – izjavio je direktor Elektrovojvodine Bogdan Laban.

Načinom funkcionisanja jedna od vodećih regionalnih privrednih komora, Regionalna privredna komora Novi Sad omogućila je privlačenje stranih investicija, pružanje podrške razvoju kompanija, veće uključivanje privrednika, naučnih radnika i vrhunskih stručnjaka svih profila u aktivnosti Komore stvarajući kvalitetniji privredni ambijent.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 56
Pregleda: 5846
Povezane teme

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.