Komentara: 0
Pregleda: 3473

Nagrada OŠ Sonja Marinković

06.11.2008. u 19:14h
<p>Najvi&scaron;e vojvođansko prosvetno Priznanje, "Dr Đorđe Nato&scaron;ević", uručeno je danas Osnovnoj &scaron;koli "Sonja Marinković" u Subotici na svečanosti u Izvr&scaron;nom veću Vojvodine.</p>

Ovogodišnji dobitnici su i: Zorica Radišić, nastavnica u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Zrenjaninu, mr Borka Popović, profesoka hemije u Gimnaziji u Inđiji, Predškolska ustanova "Dragoljub Udicki" u Kikindi i i Ekonomsko-trgovinska škola u Kuli. Nagrada "Dr Đorđe Natošević" je najviše prosvetno priznanje koje se u Vojvodini dodeljuje za značajane rezultate u vaspitno obrazovnom radu, organizaciji rada u predškolskim i nastavnim ustanovama, za afirmaciju saradnje, suživota i različitosti među učenicima i uspešnu primenu savremenih metoda naučno-obrazovnih aktivnosti. Nagrada se sastoji od povelje, plakete i novčanog iznosa od 100 hiljada dinara za pojedinca i 500 hiljada za ustanove. Ove godine Priznanje se dodeljuje trinaesti put. Ovogodišnjim laureatima priznanje je uručio predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši, koji je izrazio nadu da će im ono biti podsticaj za ostvarivanje još kvalitetnijih obrazovnih i vaspitnih rezultata u radu. Egereši je ovom prilikom čestitao i svim vaspitačima, učiteljima, nastavnicima i profesorima, predstojeći Dan prosvetnih radnika, 8. novembar.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3473
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.