Komentara: 5
Pregleda: 3730
Foto

Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima

04.09.2023. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Načelnik Policijske uprave Subotica, Igor Velimirović, u pratnji načelnika Odeljenja saobraćajne policije, Vladana Gajića, i načelnika Odeljenja policije Siniše Kalinića, posetio je danas prvake OŠ "Sonja Marinković", i kroz razgovor i druženje poručio im da su policajci njihovi prijatelji koji su tu da im obezbede sigurnost.
Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima

Prilikom posete OŠ "Sonja Marinković", načelnik PU Igor Velimirović, razgovarao je sa prvacima, objasnivši im da su policajci njihovi prijatelji, kojima mogu da se obrate u svakom trentku ukoliko se osećaju nebezbedno ili iz bilo kog razloga uplašeno. 

Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima

- Policijska uprava od početka nove školske godine nastavlja sa aktivnostima na ostvarivanju i unapređenju bezbednosti učenika i nastavnog osoblja i škola na području celog Severnobačkog upravnog okruga. Kroz skraćene pozorničke reone biće pokrivene sve osnovne i srednje škole za koje smo odgovorni. To znači da će se policijski službenici nalaziti neposredno u zoni škola i sa konkretnim zadacima da preduzimaju mere i aktivnosti sa janim ciljem da se ostvari pre svega bezbednost učenika iz svih škola - istakao je Velimirović, poželevši svim učenicima srećan početak nove školske godine - Svim učenicima i nastavnicima želim uspešnu novu školsku godinu. Policija je tu da kroz partnerski odnos ostvari i očuva povoljno stanje bezbednosti

Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima

U OŠ "Sonja Marinković" od 1. septembra krenula su 4 odeljenja prvaka, a u školi se i ove školske godine nadaju se nastavku dobre saradnje sa Policijskom upravom. 

 - Ove godine upisali smo 4 odeljenja, imamo 91 učenika u prvom razredu. Oni su danas imali priliku da se upoznaju sa našim policajcima i da kroz razgovor i druženej vide da je policija tu da nas čuva i da nam okruženje učini bezbednim - rekao je direktor OŠ "Sonja Marinković" Pajica Bašić, istakavši da se nada dobroj saradnji i ove školske godine - Drago mi je da smo danas mogli da ugostimo goste iz Policjske uprave. Moram da kažem da sa policijom imamo izuzetnu saradnju svih godina, koja je u poslednjem periodu intenzivirana. 

Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima

U nastavku posete školama, predstavnici PU Subotica razgovarali su i sa osnovcima u OŠ "Sečenji Ištvan". Na području Policijske uprave ima ukupno 47 osnovnih i srednjih škola, koje su raspoređene u 63 objekta, a policajci su raspoređeni u svim objektima. 

Izvor: Subotica.com
Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima Načelnik subotičke policije u poseti osnovcima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 4 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 3730
Povezane teme

oš sonja marinković

pajica bašić

igor velimirović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.