Komentara: 13
Pregleda: 10085

Na Paliću za 50 odsto više turista u avgustu u odnosu na jul

30.09.2015. u 00:00h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Banja Palić ostvarila je u avgustu za 51,1 odsto veći dolazak turista u odnosu na isti mesec prošle godine, dok je u dosadašnjem toku godine registrovano za petinu više dolazaka turista u odnosu na prvih osam meseci prošle godine, pokazuju podaci Republičkog zavoza za statistiku.
Na Paliću za 50 odsto više turista u avgustu u odnosu na jul

Kako se navodi u njihovom današnjem saopštenju, u avgustu je na Paliću registrovano 4.067 dolazaka gostiju, a u prvih osam meseci ove godine 17.698 dolazaka.

Što se noćenja tiče, njihov broj je porastao za 44,9 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, dok je u prvih osam meseci ove godine u odnosu na isti period prošle zabeleženo povećanje broja ostvarenih noćenja za 9,9 odsto.

Što se Subotice tiče, u avgustu je zabeleženo povećanje broja dolazaka gostiju za 12,8 odsto u odnosu na isti period prošle godine, dok za prvih osam meseci, poređeno sa istim periodom prošle godine, zabeleženo povećanje od 21,7 odsto. U pogledu ostvarenih noćenja, Subotica u avgustu ove u odnosu na avgust prošle godine beleži rast od 26,3 odsto, a od januara do kraja avgusta za 28,3 odsto, poređeno sa prvih osam meseci prošle godine.

Subotica i Palić zajedno ostvarili su u prvih osam meseci ove godine 107.739 noćenja, odnosno 60.163 dolaska gostiju.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 10085
Povezane teme
palić Turizam Subotica banja palić banjski turizam turizam palić jp palić ludaš turizam
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.