Komentara: 2
Pregleda: 10553
Foto

Na Paliću održana trka Deda Mrazova

06.12.2015. u 22:32h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna, petnaesta po redu, trka Deda Mrazova održana je danas na Paliću, a ove godine trčalo je rekordnih hiljadu ljudi svih generacija.
Na Paliću održana trka Deda Mrazova

Trku na kružnoj stazi koja je počela kod Velike terase organozovali su MZ "Palić", Ultramaratonski savez Srbije, Ultramaratonski klub „Paligo Palus", MKUD „Palić" i „Park Palić".

U trci nije bilo važno pobediti, važno je bilo samo stići na cilj, uz naravno obaveznu, crvenu kapu, simbol najpoznatijeg stanovnika Laponije. Veliki broj učesnika iznenadio je organizatore, te je, nažalost, deo  trkača ostao bez medalje.

Na Paliću održana trka Deda Mrazova

- Očekivali smo da kao i prethodne godine bude oko 500 učesnika i toliko medalja smo i pripremili. Nažalost, polovina je ostala bez medalje, ali ćemo pozvati sugrađane da naknadno dođu po svoj „trofej" - kaže Elvira Janoši, poznata ultramaratonka i jedna od organizatorki trke.

Na Paliću je održan i vašar gastronomije i po prvi put organizovana je kreativna radionica za decu.

Izvor: Subotica.com
Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću Tradicionalna trka Deda mrazova na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 10553
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.