Komentara: 4
Pregleda: 5299
Foto

Na humanitarnom vašaru prikupljen prilog za Petra

28.04.2017. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Na humanitarnom vašaru prikupljen prilog za Petra

Udruženje roditelja i nastavnika „Partnerski za obrazovanje” Subotica koje čine klubovi roditelja i nastavnika 6 subotičkih škola, na humanitarnom vašaru održanom 22. aprila 2017. prikupilo je 177.443 dinara.

Novac je uručen roditeljima dečaka Petra Vukova i namenjen je za njegovo lečenje.

Vredne ruke mama i nastavnika su napravile najrazličitije suvenire, cveće, kolačiće... Za tezgama su bili mališani, koji su ih prodavali, a ljubazno nudeći svakog prolaznika i skupljajući prilog za svog bolesnog vršnjaka, pokazali su da im ne manjka osećaja humanosti, a bogme ni veštine iskusnih trgovaca.

- Zahvaljujemo učenicima, roditeljima, nastavnicima, pojedincima i organizacijama koje su pomogle realizaciju ove plemenite manifestacije, izjavila je Branka Bešlić - Ovo je primer da kroz udruživanje i razvijanje partnerstva između roditelja i nastavnika možemo da ostvarimo promene i doprinesemo kvalitetnijem društvu.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice Humanitarna akcija prodajnih radova učenika osnovnih škola iz Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5299

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.