Komentara: 0
Pregleda: 2670
Foto

Na humanitarnom koncertu Subotičke filharmonije prikupljeno 65 hiljada dinara

07.10.2020. u 13:37h
Izvor: Subotica.com
Kamerni sastav Subotičke filharmonije održao je sinoć humanitarni koncert u Franjevačkoj crkvi. Povod je bio prikupljanje novčanih sredstava za lečenje devetomesečnog Olivera Pala Gajodija iz Bajmoka, koji boluje od teške bolesti.
Na humanitarnom koncertu Subotičke filharmonije prikupljeno 65 hiljada dinara

U Franjevačkoj crkvi nastupili su gudači koji su izvodili pretežno baroknu muziku, a repertoar je bio prožet sa nekoliko numera iz perioda klasicizma, što je pozdravila mnogobrojna publika, ljubitelji klasične muzike.

- Priključili smo se akciji prikupljanja pomoći za malog Olivera i mi muzičari smo videli priliku da damo svoj doprinos - kaže Žiga Pal, direktor Subotičke filharmonije - Zahvaljujem se kolegama, solistima i muzičarima u orkestru koji su uzeli učešće u akciji, ali i dragoj publici koja je donirala novac za Oliverovo lečenje.

Na humanitarnom koncertu Subotičke filharmonije prikupljeno 65 hiljada dinaraNa humanitarnom koncertu Subotičke filharmonije prikupljeno 65 hiljada dinaraNa humanitarnom koncertu Subotičke filharmonije prikupljeno 65 hiljada dinara

Podsetimo, Oliver Pal Gajodi od prvih meseci života hrabro vodi tešku bitku protiv smrtonosne spinalne mišićne atrofije, a jedina šanska za ozdravljenje je lek koji košta dva miliona evra. Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine i slanjem SMS poruke 848 na broj 3030 ili uplatom na račune Fondacije "Budi human - Aleksandar Šapić":

Dinarski račun: 160-6000000732419-36
Devizni račun: 160600000073285198
IBAN: RS35160600000073285198
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Izvor: Subotica.com
Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija Humanitarni koncert Subotičke filharmonije za Olivera Pal Gajodija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2670
Povezane teme

humanitarni koncert

oliver pal gajodi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.