• Pregleda: 9201

Na bazenu u Dudovoj šumi postavljen balon

Dolaskom hladnijeg vremena rukovodstvo JKP "Stadion" donelo je odluku da od srede podigne zaštitni balon iznad glavnog bazena u Dudovoj šumi kako bi se omogućilo korišćenje ovog primarno otvorenog bazena i u zimskom periodu.
Na bazenu u Dudovoj šumi postavljen balon

Zimska sezona kupanja na ovom gradskom bazenu počela je juče. Radno vreme bazena za građane i rekreativce tokom trajanja zimske sezone je u ponedeljak od 6 do 7,30 i od 12 do 18 časova, zatim od utorka do  petka u terminima od 6 do 7,30 časova, odnosno od 11 do 18 časova, kao i vikendom (subota-nedelja) od 6 do 7,30 i 11 do 19 časova.

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća cene ulaznica se neće menjati u odnosu na prethodne sezone, a one iznose - za odrasle 110din, za penzionere 50din, dok deca do 5 godina, u pratnji roditelja, i dalje mogu da koriste bazen besplatno, dok će deca od 5 do 12 godina platiti 50din.

Pored dnevnih ulaznica postoje i mesečne, vikend i školske. Više o ovome možete pogledati na sajtu preduzeća JKP "Stadion", odnosno saznati putem telefona 024/551-420, 069/21-51-672.

Bazen na SRC "Prozivka"

foto: JKP "Stadion"

Građanima je na raspolaganju tokom cele godine i bazen na Prozivci (veliki i mali za neplivače i decu), a više o radnom vremenu, cenama ulaznica i drugom sadržaju (velnes, teretana, salon lepote) na SRC "Prozivka" možete da pogledate ovde.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.