Komentara: 3
Pregleda: 5036
Foto

MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan škole

09.10.2020. u 16:24h
Izvor: Subotica.com
MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan škole

Povodom 10. oktobra, Dana MZ „Novi grad“, rukovodstvo mesne zajednice uručilo je priznanje zaslužnim žiteljima – medicinskom osoblju u Ambulanti broj 6 Doma zdravlja Subotica i zaposlenima u OŠ „10.oktobar“.

- Dan MZ obeležavamo tako što svake godine pojedinsku ili ustanovi dodeljujemo priznanje „Počasni građani“ i time želimo da im se zahvalimo za sve što rade za sve  stanovnike ove, ali i okolnih mesnih zajednica – poručio je Dragan Nikolić, predsednik Saveta MZ „Novi grad“. – Ova mesna zajednica ima oko 2500 stanovnika, konstantno radimo na rešavanju problema, trudimo se da poboljšamo uslove života u ovom delu grada.

MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan škole

U ime medicinskog osoblja priznanje je primila načelnica ambulante dr Melita Sabolčki Terzija.

- Ovo priznanje nam veoma znači jer je to na neki način znak da su naš rad u trud koji ulažemo za pacijente prepoznati. Imamo od tri do pet lekara, u zavisnosti od situacije, i ovo je priznanje za sve njih – istakla je dr Sabolčki Terzija.

MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan školePriznanje je obradovalo i kolektiv OŠ „10. oktobar“ koja proslavlja i Dan škole.

- Ovo je veliki dan za nas. Drago nam je što u gradu i mesnoj zajednici postoje ljudi koji vide naš rad, trud i zalaganje, njih smatramo delom naše velike porodice – zahvalila se Melinda Kiš Đurić, direktroka škole „10. oktobar“, bilingvalne škole koju pohađa više od 350 đaka. - Zahvaljujem se i bivšoj predsednici MZ "Novi grad" Ljubici Orovec, koja je bila i član našeg školskog odbora.

MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan školeDan MZ „Novi grad“ nagrađenima i svim žiteljima čestitali su članovi Gradskog veća Ilija Đukanović, zadužen za zdravstvo i socijalnu zaštitu i Miloš Nikolić, zadužen za obrazovanje i kulturu.

- Mesne zajednice su mesto gde građani mogu da dolaze svakodnevno, gde mogu da se obrate rukovodstvu sa svim  problemima sa kojima se suočavaju, kao i  predlozima i sugestijama. To treba da bude prvo mesto jedne građanske inicijative u našem gradu. Drago mi je što je rukovidstvo mesne zajednice prepoznalo značaj zdravstvene zaštite i ove ambulanti – poručio je Ilija Đukanović.

MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan školeGrad Subotica izdvaja značajna sredstva za obrazovanje a tako će biti i ubuduće.

- Čestitam dan škole celom kolektivu koji se zaista zalaže za svoje učenike. Grad Subotica uvek prepoznaje kvalitetne kadrove, ulagalo se dosta u obrazovne ustanove a taj trend će se i nastaviti jer društvo može da napreduje samo ako se ulaže u kulturu i obrazovanje – jasan je Nikolić.

MZ "Novi grad" nagradila zaslužne žitelje, OŠ "10. oktobar" proslavila dan škole

Izvor: Subotica.com

Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad"

Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad" Obeležavanje dana Mesne zajednice "Novi grad"
Pogledaj ostale fotografije

Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar"

Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar" Obeležavanje dana OŠ "10. oktobar"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5036
Povezane teme

melinda kiš đurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.